Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Θέατρο του... θεατρίνου!


Mετα την άρνηση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης να παραχωρήσει εισιτήρια στους φίλους του Ολυμπιακού ήρθαν και οι αντιδράσεις από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ κάθως και από τους οπαδούς της ομάδας που μιλούν για "θέατρο του παραλόγου" και για "μεθοδεύσεις για να μην έχει ο Ολυμπιακός τη στήριξη του κόσμου του στο παιχίδι της Ξάνθης". Το θέμα μάλιστα παρουσιάζεται από τα μμε μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως η σειρά των Πειραιωτών να διαμαρτυρηθούν που δεν θα έχουν τους φιλάθλους τους στο γηπέδο. Μόνο που ο ΠΑΟ παίζει εντός έδρας, ένω ο ΟΣΦΠ εκτός. Και έχει σημασία το εκτός που λέμε γιατι εδώ και μερικά χρόνια ο Σύνδεσμος του Πειραιά έχει διαλέξει να δίνει τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, χωρίς την βοήθεια των οπαδών του. Παιχνίδια όπως τα ντέρμπι με ΠΑΟ και ΑΕΚ, με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, με την Λάρισα! Παιχνίδια που ο αντίπαλος διατηρεί μια σκληρή να μη τι άλλο έδρα. Και όχι παιχνίδια θεωρητικά έυκολα όπως στην Ξάνθη ας πούμε, στην Λειβαδειά, στις Σέρρες, στην Κρήτη όπου οι οπαδοί του αν εκδρομέυσουν δεν έχουν αντίπαλο. Και δεν θέλει να πάνε οι οπαδοί του σε αυτές τις έδρες γιατί δεν θέλει να δώσει με τη σειρά του εισιτήρια στους αντιπάλους για το Καραϊσκάκη. Είτε για το φόβο ζημιών είτε γιατί δεν θέλει να δίνει την παραμικρή βοήθεια στη φιλοξενούμενη ομάδα. Βye bye fair play δηλαδή! Και έχουμε λοιπόν και σε όλη αυτή την υπόθεση τους φίλους του Ολυμπιακού να δίνουν τη συγκατάθεσή τους από τη μία και να μην διαμαρτύρονται που δεν μπορούν να πάνε σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι και από την άλλη να βγάζουν ανακοινώσεις όπου διαμαρτύρονται γιατί... δεν θα ταξιδέψουν στην ακριτική Ξάνθη!

5 σχόλια:

  1. oi flwroi, oi hooligans ths eksatmishs, de tous afhnei o swkos kai o katmar na pane sta ntermpi kai pane kai ta spane oi mpratsarades me ta swsivia sthn ksanthi kai stis serres.kai tis paizoun me tous papoudes kai ta kaph. mpeeeeeeeeee

    provata pou zoun se limani. gauroi eiste pragmatika pagkosmio fainomeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η προπαγανδα των γαυρων δεν εχει οριο. ειναι αδιστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις περισσότερες φορές στη ζωή, ο,τι δίνεις, παίρνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7777777

    phges memonomena?'h ekatse kai eides to filiko apo thn tv???
    ante agori mou(?) sthn paramutha sou ton valvebe!!!
    pws megalopoieite esti ta pragmata re gmt!!!!ti eiste eseis re>>>dhmosiografoi kai opadoi ta idia ...ta!!!!!!!
    ntropoi se olous sas!!!!!!!
    e loipon, afou thelete na tou akoute : NAI EISTE H BARCA!!!!!!BRAVO!!!!!!!0-3 STH XANTHI!!!!!!!!

    rompes kai provata tpt allo!!!!!

    PRWTATHLIMA KAI KUPELLO PANATHINAIKE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι υπερβολές που γράφεις, τι σχέση έχουν με αυτό που έγραψα εγώ; Μάθε να διαβάζεις, μετά να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή