Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ασυμφωνία



Το φιλέτο της Σερβίας στο πιάτο του Ντάρκο λέει ο "πρωταθλητής", "ποια Σερβάκια ρε παιδιά;" γράφει το "Φως", κάνοντας λόγο για ακατάσχετη φημολογία που εμφανίζει τον Κοβάσεβιτς να παρακολουθεί Σέρβους πιτσιρικάδες. Με λίγα λόγια η μία εφημερίδα έχει ολόκληρη λίστα στόχων του Ολυμπιακού και η άλλη αναπαράγει την ατάκα κύκλων της ΠΑΕ που χαρακτηρίζει κάτι τέτοιο μη αληθές. Τι ωραία...

4 σχόλια:

  1. an eisai gauros ksereis...... oi alloi pleon.... asso dyo xi........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wx Panagia m!!!!!!!!ti asxetoi p einai autoi re paidia???!!!!wres wres h prasinh fainetai sovarh efhmerida mprosta tous!!!!!!!!fantasou!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας τα έπρηξαν τόσες μέρες με τον Γκοβού τώρα για να δούμε θα γράψει κανείς την είδηση;

    «Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ποδοσφαιριστές που δαπανήθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ να τρεκλίζουν και να πέφτουν κάτω από το μεθύσι. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συνοδευόμενος από την γυναίκα του-και αυτή σε αθλία κατάσταση, επισκέφτηκαν την Κυριακή το βράδυ(γύρω στις εντεκάμισυ) το καζίνο Λουτρακίου και όσοι τους αντίκρυσαν έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που αντίκρυσαν.Ο Ριέρα και η γυναίκα του πρέπει να είχαν πιεί ''τόνους αλκοόλ'' και φυσικό ήταν να γίνουν περίγελος. Αλήθεια γνωρίζουν το γεγονός ο προπονητής ή ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης;».

    http://loutrakiblog.blogspot.com/2010/1 ... _3762.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένω πρωτοσέλιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή