Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Τρομερή εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι στον Πλάτων εκτός έδρας...Παρά την ήττα παίξαμε αντρίκια αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ήθελε να μας κάνει γυναικούλες....
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.Ξεκινώντας δυνατά τον αγώνα προηγηθήκαμε μόλις στο 7ο λεπτό με τον 18χρονο Γεωργόλι να σκοράρει για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι..Ήταν μία μεγάλη μπαλιά από τον Παππαιωάνου ο Γεωργόλι κατέβασε ειδανικά την μπάλα και με δυνατό ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα!!Μετά χάσαμε αλλες 2-3 καλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι κάτι που δεν έγινε και τελικά το πληρώσαμε!!

Στο 30 μέτα από ένα σουτ των παιχτών του Πλάτων η μπάλα κόντραρε στον Φωτεινό και μπέρδεψε τον Πόντο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει!

Στο 48 μετά από μια σέντρα ο Φωτεινός και πάλι στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα δεν την πέτυχε γεμάτα και την έστειλε για 2η φορά στην εστία του Πόντου....

Και απο εκεί και πέρα ο διαιτητής της αναμέτρησης Γεωργιάδης Κ. έδωσε το δικό του ρεσιτάλ..Αρχικά στο 63 απέβαλλε τον Λαχανά με απευθείας κόκκινη καθώς έφτυσε τους φιλάθλους του Πλάτωνα..
Στο 71 ο Ζουρουδάκης δέχτηκε ένα μαρκάρισμα εκτός φάσης με τον διαιτητή να μην σφυρίζει τίποτα με αποτέλεσμα να τον βρίσει και να τον αποβάλλει...Στο 82 απέβαλλε με 2η κίτρινη τον τερματοφύλακα Πόντο καθώς έκανε ακούσιο χέρι στο κέντρο του γηπέδου...Επίσης επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων αρχίζοντας να βγάζει κίτρινες μετά το 89ο λεπτό!!!!!ΕΝΩ ΣΤΟ 94 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΖΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω πολλών τραυματισμών έλειπαν 9 βασικοί μας παίχτες και κατεβήκαμε με 13 παίχτες ανάμεσα και 2 τερματοφύλακες!!!

Οι διαιτητές : Γεωργιάδης Κ.(τραγικός)Παλκογιάννης, Πασπάτης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ

Πόντος
Φωτεινός
Φωτάκης
Μαρμαροκόπος
Λαχανάς
Ζουρουδάκης
Γεωργόλι
Καραγιάννης
Κάζος(45' λόγω τραυματισμού Δημητρούλης(84 Ζήσης)-->(τερματοφύλακας)
Παππαιωάνου
Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου