Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Aλητεία


Ντροπή και αίσχος είναι το μόνο που έχουμε να πούμε για την εφημερίδα "γαύρος" και το σημερινό της πρωτοσέλιδο όπου καθυβρίζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού Νίκο Νιόπλια και κατ' επέκταση τους φίλους του ΠΑΟ. Το οπαδικό σάιτ που έγινε εφημερίδα και αποτελεί πλέον τη Νο.1 εφημερίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει προ πολλού την πολιτική της εποχής Κόκκαλη όπου οι πιο σκληρές φράσεις περιοριζόντουσαν στο "κότες και πελάτες". Στο σημείο που έχει φτάσει ο "γαύρος", ο "πρωταθλητής" δεν μπορεί να ακολουθήσει πια και μοιραία μένει πίσω! Η καφρίλα πουλάει όπως αποδεικνύουν τα νούμερα και εφόσον βρισκόμαστε και στην Ελλάδα όπου οι νόμοι δεν εφαρμόζονται, ο καθένας έχει το ελέυθερο να βρίζει και να προσβάλει δημόσια ανθρώπους και ολόκληρές κοινωνικές ομάδες κάτω από τα μάτια των αρμοδίων που κάνουν πως δεν βλέπουν. Μπορεί για να πουλήσει 1000 φύλλα παραπάνω να κάνει όργια. Όργια που θα ανάψουν τα αίματα στους αναγνώστες. Σε αυτούς που θα την αγοράσουν και σαυτούς που θα την διαβάσουν στα κλεφτά περνώντας από το περίπτερο. Που θα βάλει ανθρώπους να τσακωθούν με τους φίλους τους. Που θα τρελάνει τους φανατικούς όπως τρέλενεται ο ταύρος στη θέα του κόκκινου πανιού και θα τους οδηγήσει σε μία ακόμα σύγκρουση στο επόμενο ντέρμπι αιωνίων. Που θα προκαλέσει ζημιές, τραυματισμούς, θανατους...



Να τους χαίρεστε κύριε Μαρινάκη τους δημοσιογράφους σας και το θεατρινίστικο έργο σας για την εξάλειψη της βίας. Μοιράσατε βιβλία, βάλατε παιδάκια στο γήπεδο και στο πιο σημαντικό κομμάτι της επικοινωνιακής σας πολιτικής τοποθετήσατε οπαδούς για να γραφουν με σύνεση; Τοποθετήσατε τον Αντώνη Πίκουλα για καθοδηγητή του έργου σας; Υποκρισία και μόνο φανερώνουν αυτές οι πράξεις και είναι λυπηρό για έναν νέο παράγοντα που ήρθε για να φέρει, υποτίθεται, το κάτι διαφορετικό από τη σκληρή πολιτική του Σωκράτη Κόκκαλη. Για τους αρμόδιους φορείς, τι να πούμε. Απούσιαζουν εδώ και χρόνια. Nτροπή και σ'αυτούς.

4 σχόλια:

  1. Εφόσον μία εφημερίδα βγαίνει με τέτοια εξώφυλλα πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα να βγει μία άλλη, ή κάποιος επώνυμος να τραγουδήσει το με σήμα στην καρδιά ή το Πέτρο γάμα. Έτσι δεν είναι;

    ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vergis kai asimakopoulos to meshmeri ston sentra espeusan na dikaiologhsoun ta prwtoselida twn fylladwn ths troumpas legontas oti kakws ekane dhlwseis o nioplias.

    kakws uparxete katakathia ths koinwnias pou zeite apo tis arloumpes kai ta psemata pou aradiazete stous filathlous kai kako psofo na xete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πρεπει να υπαρχει περισσοτερο χειραγωγημενος κοινωνικα λαος απο τους γαυρους στον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aftoi που γραφουν στον γαυρο ειναι απογονοι πιθηκων

    αθηνα-θυρα13

    ΑπάντησηΔιαγραφή