Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Europa ...Ελλάδα




Την αρχή στις Ελληνικές παρουσίες στην Ευρώπη, έκανε εχθές ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έφεραν ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς γκολ με αντίπαλο την Ρούμπιν Κ. στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός αν και είχε να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες (σχεδόν η μισή ενδεκάδα), και δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω της πολυπρόσωπης εκπροσώπησης των πρασίνων στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, αλλά και μία ομάδα που με την Μπαρτσελόνα "την φοβήθηκε το μάτι μας", έβγαλε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι του και θα μπορούσε στο τελευταίο τέταρτο να έχει πάρει το παιχνίδι, αν πρώτον ο βοηθός διαιτητή έπραττε σύμφωνα με τον κανονισμό και άφηνε την οριακή έως αμφισβητούμενη φάση υπέρ του Σισέ, και δεύτερον αν οι παίκτες του είχαν πιο καθαρό μυαλό. Πάντως εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Νιόπλια, αντί να "κλατάρουν" όπως λογικά θα περίμενε κάποιος, έδειχναν όλο και μεγαλύτερη δύναμη. Αυτό σε συνδυασμό με την συμπαράσταση του 12ου παίκτη του, των φίλων του, μπορεί να μην έφερε τη νίκη, αλλά σίγουρα άφησε αρκετά χαμόγελα και ένα χειροκρότημα για τους ποδοσφαιριστές του Νιόπλια, ενόψει ...Γολγοθά!

Τη σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό παίρνουν απόψε, Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με αντιπάλους την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Κλεάνθης Βικελίδης, τη Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ και την Άντερλεχτ στο Κονσταντ Βαν ντε Στοκ.

Η Ένωση με νέα πρόσωπα σε σχέση με το "Χαριλάου" τους Αργυρίου, Μπερνς και Μπλάνκο θα παλέψει κόντρα στην Άντερλεχτ σε ένα γήπεδο "κλουβί" στην πρωτεύουσα του Βελγίου. Πριν 4 χρόνια, η ΑΕΚ του Παπασταθόπουλου, του Λυμπερόπουλου, του Ζίκου και του Σορεντίνο έφερε 2-2 με την ΆΝτερλεχτ στις Βρυξέλλες με σκόρερ τους Λάκη και Τσιρίλο.



Ο Άρης με τον Ρουίζ ξανά στην 11άδα υποδέχεται στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελόδης την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία θα παραταχθεί μεν με τους Τρανκουίλο Μπαρνέτα και Ντερτιγιόκ, αλλά χωρίς τα αστέρια της, Μπάλακ, Κίσλινγκ και Κάστρο. Τσέζαρεκ Πρίττας και Ναφτί εκτός αποστολής.



Ο Δικέφαλος έχει πετάξει για την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα για την "βάση" όπου περιμένει το κίτρινο υποβρύχιο που ακούει στο όνομα Βιγιαρεάλ. Στο Μαδριγάλ απόψε ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια του και να κάνει μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι ΕλΖαρ και Φωτάκης αναμένεται να ξεκινήσουν, εκτός αποστολής οι Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Λίνο και Σαβίνι. Οι Ισπανοί χωρίς τον Μαρτσένα και τον Σένα, αλλά με Καπντεβίλα, Νιλμάρ, Μπόρχα Βαλέρο και Καθόρλα φαντάζουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί...

Οι μεταδόσεις της ημέρας:

20:00, ΑΝΤ1, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΕΚ
22:05, ΑΝΤ1, ΑΡΗΣ - Μπ. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
22:05, ΝΣ1, ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΑΟΚ

3 σχόλια:

  1. kalh epituxia stis ellhnikes omades,an kai provlepw polu duskolh vradia gia paok!!!oi alles 2 ligo polu mporoun to thetiko apotelesma!!!
    vevaia otan sou exei prwtoselido aektzidikh efhmerida (kai kathe efhmerida...)"apopse bruxelles,thn kuriakh vazeles" den mporeis para na mhn thn uposturixeis,gt autoi anaparagoun to houliganismo!!!otan to aekaki den xerei apo evrwph,den xreiazetai na to paizei magkas!!!ase de pou mporei na emfanistei kamia htta apo th velgikh omada kai arxisoun na psaxnoun ton mpagevits sthn kupro g n tou rixoun euthunes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI NA MAS POYN KAI OI ALLOI APTHN ZWH TOYS REEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    THYRA 13 PATRAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. p....h epopth kanoniko gkol akurwses mp.....de

    ΑπάντησηΔιαγραφή