Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

SkySports για το Αγγλία - Γερμανία


Με το βαμβάκι "σφάζει" το αγγλικό Skysports για το χθεσινό ντέρμπι. Οι πιο ενδιαφέρουσες ατάκες:


"Ώρα να φεύγουμε, Φάμπιο;".


"Πριν η Αγγλία μπει στο γήπεδο για να δώσει τον πρώτο της αγώνα, εναντίων των ΗΠΑ, τον Καπέλο δεν "τον άγγιζε" κανείς και κάθε του κίνηση αντιμετωπιζόταν θετικά. Ωστόσο, ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει 5 Σκουντέτο, 2 Πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα ΤσάμπιονςΛιγκ, "έπεσε" εκεί που τόσοι πολλοί "έχουν πέσει" πριν από αυτόν".


"Αυτό που ο Καπέλο περιέγραφε ως όμορφη πρόκληση, έχει μετατραπεί σε τρομερό εφιάλτη".



"Ο Καπέλο έχοντας υπογράψει μία προσοδοφόρα επέκταση συμβολαίου πριν από το Π.Κ. της Ν. Αφρικής είναι λίγο απίθανο να παραιτηθεί. Όταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους κιόλας είχε γίνει μία πιθανότητα, η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα περίμενε τώρα ο Καπέλο να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια... Αφού τα Τρία Λιοντάρια απέφυγαν την ...αμηχανία να αποκλειστούν από τη Σλοβενία στους ομίλους, και πέρασαν στους 16, είναι αυτό ικανό για να τον κρατήσει στη θέση του για το Euro 2012;".


"Το παιχνίδι θα είναι πάντα αξιομνημόνευτο για το γκολ που δεν μέτρησε του Φρανκ Λάμπαρντ. Η φράση "πορευόμαστε μέσω τεχνολογίας" (lead through technology), μπορεί να είναι μία Γερμανική στάση, αλλά η άρνηση του Μπλάτερ να εφαρμόσει τις "goal-line cameras" ήταν μία σούπερ βοήθεια για τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ σε αυτήν την περίπτωση".



"Βέβαια η -έστω- ισοπαλία στο ημίχρονο δεν χάθηκε λόγο του γκολ που δε μέτρησε ο Λαριόντα. Χάθηκε από την έλλειψη ικανότητας των Άγγλων να κάνουν τα βασικά στα μετόπισθεν. Ο τραυματισμός του Ρίο Φέρντιναντ λίγο πριν αρχίσει το Τουρνουά ήταν εμφανής σε όλους αφού ο Άπσον έκανε τον Κλόζε να μοιάζει με τον Γιουσέιν Μπολτ, και έπαιξε με τους φόβους που έχουν σκιάσει την ομάδα τις τελευταίες δεκαετίες".


"Κυνηγώντας το ένα γκολ στο 2-1, οι Κόουλ και Τζόνσον (τα αμυντικά ακραία μπακ) αφοσιώθηκαν στα επιθετικά τους καθήκοντα και εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια να σταματήσουν τις αντεπιθέσεις των Γερμανών".


"Το αποτέλεσμα των δύο Γερμανικών αντεπιθέσεων (που έγινε το 3-1 και το 4-1) ήταν μία μαχαιριά στην καρδιά του Έθνους που τόσα πολλά περίμενε από αυτή τη διοργάνωση".


"ο Σβάινστάιγκερ και ο Οζίλ, έκαναν ότι ήθελαν τους Λάμπαρντ και Μπάρι, αν και οι επιθετικοί προσανατολισμοί του τελευταίου εις βάρος των αμυντικών καθηκόντων έπρεπε να έχουν απαγορευτεί".


"Ο Καπέλο, ένας παγκόσμιας κλάσης προπονητής, ειδικός στην τακτική, έμοιαζε να έχει χάσει κάθε απάντηση για την επίθεση της ομάδας".


"Η Γερμανία χωρίς να διαθέτει κάποιον σταρ, αλλά κάνοντας πράξη την επιτομή του "ομαδικού πνέυματος" νίκησε. Το "ομαδικό πνέυμα" που είναι απαραίτητο για να νικήσεις σε τέτοιο επίπεδο".


"Ο Ιταλός προπονητής ήταν μία απαρηγόρητη φιγούρα στον πάγκο μετά το τελικό σφύριγμα. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να τον διώξει ή να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία;".


(μετάφραση Xortari Team)

3 σχόλια:

  1. Ουστ μωρη χοντροπατατα Μερκελου! Ερχεται με φορα ομως η Argentina! Οσο για τα αγγλακια ποιος περιμενε κατι καλυτερο??? Ναααααααα!Λουζεραδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai erxetai me fora h Argentina. Exei balei mprosta ton Tevez ki erxetai. Keftilisan to podosfairo ex8es argentinoi kai germanoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή