Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ακρα του τάφου σιωπή απλώνεται στο Μπούενος Αϊρες. Μια φωνή από το υπερπέραν ακούγεται να απευθύνει το λόγο προς τους κατοίκους της Αργεντινής. Είναι η φωνή του ίδιου του Θεού που 25 χρόνια μετά αποκαλύπτει ότι αυτό που αποκάλεσε ο Diego Maradona ως «χέρι του Θεού» ήταν όντως δικό του.

Η συμμετοχή του όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Ο «Θεός» ήταν παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας. Και ζητάει συγγνώμη για τις περιπτώσεις όπου δεν μπόρεσε να φέρει επιτυχίες, έχοντας ως αντίπαλο τον… έξω από εδώ.

Τώρα, πλέον, αυτό που ζητά από τον λαό της Αργεντινής είναι να προσευχηθεί υπέρ της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ του 2010. Να ξεσηκωθούν όλοι και να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο τις προσπάθειες του Messi και της παρέας του.

Ολα αυτά δεν είναι κομμάτι από κάποια επική ταινία, αλλά από τη καινούρια διαφήμιση βασικού χορηγού της «albiceleste», που καλεί τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.



link: http://www.sportena.com/2010/06/world-cup-2010-o-theos-paradexetai-oti-evale-to-xeri-toy-sto-goal-toy-maradona-video/


Βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=mpEq25CS8q4