Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Καθημερινότητα έχει γίνει πλέον ο αήθης πόλεμος που δέχεται το σωματείο μας, μα και οι πιστοί φύλακες του. Προπαγανδιστικές επιθέσεις απο κάθε μεριά προς το πρόσωπο του συνδέσμου μα και των γνωστών και αγνώστων μελών του. Παραμύθια που μεγάλωσαν ολόκληρε γενιές και έθρεψαν δεκάδες κακόβουλους εχθρούς του ΑΡΗ. Άσπονδοι φίλοι και μισητοί εχθροί, δίνουν τα χέρια όσον αφορά τον πόλεμο εναντίον του SUPER 3. Ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι τη δική τους χαμένη Αμερική.

Λησμονούν όμως όλοι αυτοί ότι η δική μας γενιά έχει γαλουχηθεί με σωστές αρχές και αξίες, ενώ η πίστη μας έχει χαλυβδωθεί απο τις συνεχής μάχες με τους εχθρούς του ΘΕΟΥ. Ανοίξτε την ιστορία μας και διαβάστε. Ο Λεωνίδας υπερασπιζόταν την τιμή της Ελλάδας, στα στενά των Θερμοπυλών με 300 γενναίους Σπαρτιάτες. Έπρατταν αυτοθυσία και εν γνώσει τους όρθωσαν ανάστημα στον αναρίθμητο στρατό του Πέρση αυτοκράτορα.

Η γνώση του πολέμου, οι Σπαρτιάτες γεννιόντουσαν για να εκπαιδεύονται στον πόλεμο, σαφώς ήταν το προτέρημα του Βασιλιά Λεωνίδα. Η επιλογή της τοποθεσίας έδωσε τρομερή ισχύ στους θαρραλέους πολεμιστές και οι Πέρσες είχαν βρει το δάσκαλο τους. Μόνο ένα βρωμερό μυαλό θα μπορούσε να βρει τρόπο να κάμψει τους Σπαρτιάτες. Η προδοσία ενός μυστικού περάσματος, το οποίο γνώριζαν μόνο οι Έλληνες, έμελλε να είναι το τέλος της γενναίας και άξιας αυτής πράξης των πολεμιστών.

Ο προδότης έμελλε να είναι Έλληνας και η Ανοπαία Ατραπός, η ονομάσια του περάσματος , σημάδεψε τον ξεπεσμό ενός συμφεροντολόγου Έλληνα. Σκεπτόμενος μόνο το προσωπικό όφελος, ο Εφιάλτης, πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι και δείχνωντας το δρόμο της προδοσίας έγραψε το δικό του φρικιαστικό ριζικό. Επικυρήχθηκε με μεγάλη χρηματική αμοιβή απο την Δελφική αδελφότητα, αναγκάστηκε να αυτοεξοριστεί για να σωθεί. Το τέλος του ήταν φρικτό καθώς δολοφονήθηκε μόλις πάτησε το πόδι του πίσω στην πατρίδα.

Αναλογιστείτε αδέρφια, βάλτε τους ρόλους στη σωστή σειρά και καμαρώστε. Πιστούς φύλακες του ΑΡΗ έχουμε, με βασιλιά το SUPER 3. Εχθρούς έχουμε πολλούς και μοχθηρούς. Το παζλ ολοκληρώνει ένας προδότης απο μέσα. Αυτός που μπροστά στο προσωπικό όφελος και στη μεγαλομανία που τον διακατέχει, προδίδει την ίδια του τη φυλή. Την ίδια του την οικογένεια. Χωρίς δεύτερη σκέψη, συνάπτει συμμαχίες με τους εχθρούς μας και προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να αλλοιώσει το πραγματικό του προφίλ.

Προδότης και μάλιστα τρομερός, έρχεται η ώρα του να επικυρηχθεί απο το ΛΑΟ του ΑΡΗ. Η αδιαφορία μας, η μη στήριξη μας θα είναι η τιμωρία του. Δεν αξίζει το παραμικρό βλέφαρο απο εμάς στα τραγικά δημιουργήματα του. Αυτοί που μέχρι χθες τον εξύβριζαν, πλέον έχουν δικό τους κομμάτι στο τσιφλίκι του. Επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, παρακαλούμε πολύ όπως μας αδειάσετε τη γωνιά. Ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά ξέρετε να κάνετε καλά. Την υψηλή θεωρία και τα μεγάλα λόγια. Και απο πράξεις τίποτα.


ΑΛΛΟ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ



ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ



ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ



http://arismania.com/portal/wordpress/kkoulgr/2010/06/23/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82/