Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Kαλοπιάσματα;


τα όσα έχει κάνει η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ και με το μερίδιο που της αναλογεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο και με τα όσα ακούει καθημερινά από τους πράσινους οπαδούς, κάνει μια προσπάθεια όπως φαίνεται να τους καλοπιάσει! Mόνο που το κάνει με λάθος τρόπο! Γιατί μηνύματα όπως αυτό που απεικονίζεται στο πανό που ήταν αναρτημένο χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είναι καθημερινό φαινόμενο στον πόλεμο των οπαδών, οι έχοντες όμως σώας τας φρένας τους θα έπρεπε να μην ρίχνουν κιάλλο λάδι σε μια φωτιά και έναν πόλεμο που είχε ως αποτέλεσμα να θρηνήσουμε έναν νεκρό φίλαθλο πριν από 3 και κάτι χρόνια. Και επειδή το κάνουν οι άλλοι, για να προλάβουμε μερικούς, δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε και εσείς. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε γιατί είναι μεγάλη η κουβέντα για την εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε χθες στον Ντρου Νίκολας στη συνέντευξη τύπου ότι μπορεί να πει ότι θέλει γιατί "εμείς είμαστε Παναθηναϊκός". Ο προπονητής του ΠΑΟ επίσης αποκάλυψε ότι είπε στον Γιάννη Μπουρούση μετά το τέλος του αγώνα ότι τρέφει σεβασμό για του παίχτες του ΟΣΦΠ. Προφανώς λοιπόν η εφημερίδα που θέλει να λέει ότι εκπροσωπεί την ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού, αποδεικνύει καθημερινά ότι μόνο αυτό δεν κάνει. Και επειδή ξεφύγαμε... σας επαναφέρουμε σε αυτό που θέλαμε να πούμε εξαρχής, προτρέποντάς σας να ξαναδιαβάσετε τον τίτλο του άρθρου. Ευχαριστούμε.

8 σχόλια:

  1. ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prasinoula, an stis 18 Ioynioy ta pragmata den pane opws ta 8eloume etoimasou na plhrwseis KAI esy ta spasmena.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιχτη τι εγινε ο σταρ απο το νβα? ερχεται? παραμυθια ειπε ο παυλος...

    παλι τρικλοποδιες στην ομαδα μπασκετ? τελικα εχεις προβλημα εσυ, δεν εξηγηται αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ela player!

    eidame kai tis diafhmiseis sou xthes sto kleisto! polu wraies!

    akoloutheis to swsto dromo vlepw!

    gavroi-troktiko-gossip-star-gemelos-vardinogiannhs! mpravo agori mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΔΑΗ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ . ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. "ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ" , ΟΤΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟΚΡΙΡΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝ , ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ , ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΥΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΥ.
    ΑΠΟΡΙΑ: ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή