Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ανελκά εναντίον Ντομενέκ σημειώσατε "2"!


Ενός κακού μύρια έπονται. Και η Γαλλία στο Μουντιάλ δεν τα πάει και πολύ καλά. Μάλλον τα πάει κακά. Στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της Γαλλίας ο προπονητής των Τρικολόρ Ντομενέκ έκανε σφοδρές παρατηρήσεις στον Νικολά Ανελκά για τον τρόπο που αγωνίζεται. Τα αίματα άναψαν όταν ο Ανελκά σκασμένος κι αυτός από το κλίμα που επικρατεί καθώς και τις αλλοπρόσαλλες τακτικές του Ντομενέκ, του απάντησε "Άντε γα...ου βρωμιάρη που...ας γιε!". Όπως είναι λογικό ο Ανελκά γυρίζει άρον άρον πίσω και η Γαλλία συνεχίζει το Μουντιάλ χωρίς τον άσσο της Τσέλσι.

Βέβαια δεν είναι και λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως ο Ανελκά είπε στον Ντομενέκ αυτό που θέλουν αλλά δεν μπορούν πολλοί φίλαθλοι της Εθνικής Γαλλίας πίσω στην πατρίδα!

3 σχόλια:

  1. Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΡΙ. ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΙΣΕ. ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΖΙΝΙΑΚ ΚΑΙ ΣΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΡΙ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑ ΡΕ ΝΤΟΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚ. ΠΗΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝΕ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. ΠΗΓΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΝΤΟΜΕΝΕΚ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ. ΟΥΣΤ! ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ρε φίλε, η Γαλλία θα έπρεπε να είναι στο Μουντιάλ ή όχι; Έχει γατάκια, ή είναι ομαδάρα όπως λες στο τέλος; Φταίνε τα λιμά ή ο Ντομενέκ; Γιατί πρέπει να πίνεις πολύ φίνο πράμα και δε σε πιάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. popopo provlhmata pou exei o kosmos!!!to xortari einai sovaro blog agori mou an parathrhseis!!!auta ta sxolia pou den xereis esu o idios ti les,ti skeftesai,ti pisteveis kai ti theleis na peis, grafta sto 'gavvretta'!!!POIOS NA PAIXEI O AMPALOS O BENZEMA!!!autos einai paikths pou otan paei se megalh omada den kanei tpt,p.x. huntelar!!!ante bye kai allou ta complex!!!edw grafoume me epeixhrhmata kai swsta oxi p..ries!!!babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή