Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Tzigger's List...

Αυτό που φοβόντουσαν οι φίλοι της ομάδας με την επάνοδο του Γιάννη Βαρδινογιάννη στα πράγματα, φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα. "Πωλείται και το δίνω όσο όσο... φτάνει μόνο απ΄τα συμβόλαια να γλυτώσω". Μόνο τραγούδι δεν έβγαλαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να κοινοποιήσουν προς κάθε ενδιαφερόμενο πως είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν τα ακριβά συμβόλαια της ομάδας και να συζητήσουν τη μεταγραφή τους.



Η λίστα των παικτών που πρέπει άμεσα να "ξεφορτωθεί" ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μπούνε λεφτά στα ταμεία αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Νίκος Νιόπλιας (Μαρτσένα, Σκόκο), έχει ως εξής:


Σωτήρης Νίνης. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και για τον ίδιο αλλά και για τους ίδιους, να παραχωρηθεί ο Νίνης στο εξωτερικό. Υποψήφιοι αγοραστές, αν αποκλείσουμε τις κλασικές υπερβολές για Μάντσεστερ, Μπαρτσελόνα κτλ, η Ιταλική Τζένοα αλλά και ονόματα όπως Ρόμα και Γιουβέντους.




Σιμάο Μάτε. Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί να εντάξουν στο δυναμικό τους το "σκυλί" του κέντρου των πρασίνων. Μία πρόταση κοντά στα 2,5-3 εκ. ευρώ θα ικανοποιούσε την ΠΑΕ σε μεγάλο βαθμό.



Σεμπάστιαν Λέτο. Εδώ δεν χρειάζονται ούτε υποθέσεις, ούτε πληροφορίες. Τα πράγματα είναι δεδομένα. Η πορτογαλική Μπενφίκα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντι Μαρία και δίνει κοντά στα 10 εκ. Ευρώ. Σχεδόν τα μισά θα πάνε στη Λίβερπουλ καθώς υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Αργεντίνου (next sale profit).



Κώστας Κατσουράνης. Με έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, ο έτσι κι αλλιώς γνωστός στην ευρωπαϊκή σκηνή Κατσουράνης, τράβηξε αρκετά βλέμματα πάνω του. Ομάδες από Γερμανία, Ιταλία αλλά και Ισπανία είναι πρόθυμες να προσφέρουν κοντά στα 3εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.



Μάλλον νωρίτερα κατά ένα χρόνο θα γυρίσει στην πατρίδα του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το συμβόλαιό του είναι δυσβάσταχτο για τους πράσινους αλλά και η ηλικία του βραζιλιάνου ότι πρέπει για να ...τον στείλουν πακέτο στη χώρα του καφέ. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Ζιλμπέρτο να παίξει ακόμα 2 χρόνια μπάλα στη χώρα του και να κλείσει την καριέρα του "στο σπίτι του".




Όπως και για τον Λέτο, έτσι και για τον Σισέ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Προτάσεις υπάρχουν. Και αν ο Λέτο, έχει ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για Μπενφίκα, για τον Σισέ οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα τρέχοντα ζητήματα στο Τριφύλλι περιμένουν πρόταση από αγγλικό σύλλογο κοντά στα 10 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν δίχως τρίτη σκέψη. Διότι μία δεύτερη σκέψη ίσως να την έχουν. Όπως ας πούμε οτι ξαναβρήκαν καθαρόαιμο επιθετικό μετά από 20 χρόνια.




Όλα αυτά δεν είναι και τίποτε αποκλειστικό. Όλα τα sites και γενικά τα Μέσα κάνουν λόγο για προτάσεις αλλά και υπο παραχώρηση παίκτες του ΠΑΟ. Όπως επίσης και αρκετές εφημερίδες σήμερα κάνουν λόγο για "δώρο" στον ΠΑΟ, για σούπερ πρόταση και τα σχετικά. Μόνο εμείς πιστεύουμε πως το μόνο δώρο και η μόνη σούπερ πρόταση θα είναι για το ταμείο του κ. Βαρδινογιάννη και όχι για τον Παναθηναϊκό. Βασικά δεν το πιστεύουμε εμείς. Η ιστορία το έχει διδάξει.

15 σχόλια:

  1. Τζιγγερ εξαφανισου. Θα έχεις άσχημο τέλος από τον παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα,σε χαλάνε τα 10 10 εκ. ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

    ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΟΣΟ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΤΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΧΗΡΗ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. THINK ABOUT IT ΖΩΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den katalaves, auto einai to thema. perimene esy ta me 10 muria na sou ferei paixth. tha kleisoume trypes, trypies tsepes, k tha fylaksoume k kapoia gia to mellon. tosa xronia dld dn kozareis tpt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΚΟΤΖΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 10..
    ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.... ΤΟ 55% ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...

    18/6/10 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ...
    ΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. magkes oti kai na lene edo mesa ta panilithia gkotzakia i alitheia einai mia.TO POTAMI DN GYRIZEI PISO.prin 2 xronia poulise to miso tora tha to poulisei olo kai makari na pethanei apo karkino parea me ton touloumpa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ΧΟΡΤΑΡΙ μήπως υπερβάλλεις. σιγά μην τους πουλήσει και όλους. καταστροφολογία στο φουλ.
    10 εκατομμύρια για το Λέτο είναι πολλά. Μέσω Ελλάδας δύσκολο να πιάσει περισσότερα. σε χαλάει να φέρει δηλαδή κάποιον άλλο στη θέση του? για Νίνη - Σισσέ δεν το συζητάω. στον 1ο πρέπει να γίνει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερη ρήτρα και περιβραχιόνιο. Νέο συμβόλαιο και στο Σιμάο.
    Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να έχει πουλήσει παίκτη 10 εκατομμύρια. Σας χαλάει να φέρει κάποιον στυλ Ντεφεντερίκο?
    Να έχεις του χρόνου 4 ταλεντάρες στο ρόστερ? (Ντεϊβιντ, Σιμάο, Νίνης, Ντεφεντερίκο)
    τέλοσπάντων και ο Λέτο φέτος μου έσπαγε τα νεύρα. φοβερή τρίπλα και πρώτα βήματα, ΑΛΛΑ....κακές μεταβιβάσεις, μηδέν τακτική, αργό ποδόσφαιρο.
    γνώμη μου πάντα...

    και για το Βαρδινογιάννη που λέτε...ποιός θα τσεπώσει? τα λεφτά θα πάνε στα ταμεία της ΠΑΕ. Κανείς δεν μπορεί να τα αποσύρει.

    Μακάρι να είχαμε Γιαννακόπουλους και να μην έδιναν τίποτα. Από την άλλη...απλά δεν έχουμε Γιαννακόπουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ax... ti krima pou eiste mwre...
    pragmatika...
    einai krima na sas kovoun to epidoam se merikous kai na sas kovoun ta... oneira!!!
    pragmatika krima...
    krima...
    krima...
    axxxx...
    vgenopoule akomi na agoraseis tin pae???
    patera gt kriftikes???
    ti kanei o filos sou PIKOULAs (opws apokalipse to troktiko)???
    esu ton vazeis na leei malakies gia ton pavlo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. otan tous ferei esy o parapanw ela na mas peis an mas xalane oloi autoi pou les, mexri tote apeulase to ksilwma.

    ki esy re gkotzila.se epiase o ponos gia ton pavlo, nai....

    mou vazeis kai gia phgh to troktiko. sa na mou les oti to pe o prwtathliths. ti lakas thee mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. α καλα ο αλλος πιο πανω ενημερωνεται απο τροκτικο. και καθεστε και του απαντατε του γαυρου. Φιλε πες τι ομαδα εισαι μην ντρεπεσαι. Εδώ συζητάμε όλοι κόσμια. Παναθηναικοι Ολυμπιακοι Αεκτσηδες ολοι. Τώρα εσύ γιατί το παίζεις Παναθηναικος δεν καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. diavase mpas k ksesrtavwtheis esy pou theleis k ntefenteriko.

    απο sportdog

    Σε ό,τι αφορά τον Μαρτσένα παρουσιάζεται θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις απαιτήσεις της Βαλένθια. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του 31χρονου Ισπανού, ωστόσο δε φαίνεται ικανός να προσφέρει πάνω από 2 εκ. ευρώ.




    Από την άλλη, ο 33χρονος Γκαλάς μπορεί να μένει ελεύθερος, αλλά το κασέ του, που ξεπερνά το 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο, κρίνεται απογοητευτικό με τα νέα δεδομένα στις φορολογίες των συμβολαίων.



    Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Σκόκο μοιάζει να δυσκολεύει για τον Παναθηναϊκό. Ο Σταύρος Αδαμίδης κοστολόγησε τον παίκτη στα 3 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο δε δίνουν οι «πράσινοι». Στο «τριφύλλι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το πολύ μέχρι 1,5 εκ. ευρώ και κάποιον παίκτη ή παίκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1. Αν πουληθούν παίκτες, που θα πουληθούν, τα λεφτά θα πάνε ΟΛΑ στην τσέπη του άχρηστου κι ανίκανου γιαννάκη.

    2. Αν πουληθούν παίκτες, που θα πουληθούν, αυτό δεν θα γίνει για να καλυφθούν οι ανάγκες του Νιόπλια (Σκόκο, Μαρτσένα), καθώς θα ανοίξουν νέες τεράστιες τρύπες στην ομάδα.

    3. Αν πουληθούν παίκτες, οι προαναφερόμενοι παίκτες, τότε θα είμαστε μια χαρά! Η επερχόμενη επανάσταση θα ξεκινήσει πιο νωρίς και αυτή τη φορά δεν θα σταματήσει στη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Παύλος που είναι? Θα αγοράσει ή περιμενει να ξανακούσει το "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ"?

    Σας χαλάει γκοτζάκια η Παναθηναϊκή υγεία που έβγαζε η ομάδα την τελευταία διετία, ε; Σας πόνεσε, ε; Δεν θα σας περάσει όμως! Να είστε σίγουροι μίζεροι λογιστές της τσέπης του άχρηστου ραλίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΥΛΟ ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή