Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

AΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

χορταρι τωρα που το πηρε ο Παναθηναικος κοντρα σε ολους και σε ολα, τωρα ολοι μιλουν για δυσφημιση του μπασκετ και θελουν να το ξεχασουν. τοτε στη ριζουπολη ηταν η καρδια του πρωταθλητη.... ο αντεννα και το μεγκα αποψε στα αθλητικα τους δεν ειπαν τιποτα..... τιποτα απολυτως. σα να μην εγινε..... χθες ο παπαδογιαννης που μετεδιδε το νβα με το ετσι θελω ειπε να μην του στελνουν εμαιλ που γραφουν για παναθηναικο ολυμπιακο και α1 και οποιος το εκανε τον εβριζε. δεν ηθελε να μιλησει για τιποτα λεει.οθτε για τα επεισοδια τα χθεσινα αλλα και των αλλων παιχνιδιων.......μα στα αλλα παιχνιδια δεν εγινε τιποτα ρε εξυπνοπουλι...... χθες εγιναν. και δειχνει σε μια φαση εναν ηθοποιο του χολιγουντ με ενα ωραιο μουστακι και λεει τετοιο θα φορεσω και εγω αν γινοθν τιποτα τσαμπουκαδες καμια φορα για να γλυτωσω το ξυλο τουλαχιστον. εμ για να καταληξεις να σε κυνηγησουν και να μεταμφιεστεις για να γλυτωσεις κατι θα εχεις καενει.....

τους ποναει ολους τοσο πολυ που θελησαν να κανουν το 2-2 (γιατι μετα θα ειχε και 5ο στο ΟΑΚΑ) με ΝΕΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ αλλα δεν τα καταφεραν. και τωρα ολα τα ερυθρολευκα καναλια και ολοι οι ερυθρολευκοι δημοσιογραφοι οι δηθεν αντικειμενικοι, επειδη πρεπει να πουν ποσο μαγκας ηταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που πηγε και το σηκωσε εκει μεσα με επεισοδια, χωρις ζεσταμα και με κοντρα διαιτησια (32-12 οι βολες), προτιμουν να αηδιασουν και να το περασουν αβαβα.

αντιο λοιπον και σε σας μαζι με την ομαδα του ολυμπιακου.πηγαινετε σε αλλο προταθλημα μπας και παρει εκει καμια κουπα ο "θρυλος" για να μπορειτε να μιλατε για το μεγαλειο του ελευθερα.