Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

H κοτσάνα της ...χθεσινής ημέρας!


Λεπτομέρειες για την χθεσινή συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟ ήρθαν σήμερα στο φώς της δημοσιότητας! Όσον αφορά το καυτό θέμα της πώλησης της ΠΑΕ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ερωτηθής από τους υπολοίπους απάντησε, «Γιατί υπάρχει ενδιαφερόμενος;»..., η κοτσάνα που σας λέγαμε..., ενώ στη συνέχεια όταν οι συνομιλητές του απαντησαν πως ενδιαφερόμενος είναι Α. Βγενόπουλος, τους είπε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με ανθρώπους που θεωρεί αναξιόπιστους! Παρ' όλα αυτα υπενθύμισε ότι με 62 εκατομμύρια συμφωνα με την έκθεση της Deloitte, δέχεται! Ασχέτως φυσικά αν η εν λόγω έκθεση, όπως όλοι ξέρουμε, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του "Τζίγγερ", πριν ενάμιση μήνα ξεκαθαρίζει η ίδια ότι δεν έχει ισχύ για αγοραπωλησία!

Ο Τζίγγερ ουσιαστικά λέει για ακόμα μία φορά ότι δεν θέλει να πουλήσει και βλέπουμε ότι αποφεύγει με ωραίο τρόπο την πίεση των ενδιαφερομένων αλλα και του κόσμου. Εφόσον λοιπόν άλλος εκτός του Α. Βγενόπουλου δεν υπάρχει, τότε μπορεί να κοιμάται ήσυχος!

7 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΤΣΑΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ?ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geia sou skwlika molis miristikes glipsimo emfanistikes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tou tzigger einai h kotsana re paidia.den kserete na diavazete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τζιγγερ την πέταξες πάλι τη μαλακία σου. τι χαζός εισαι εσυ ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ? ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ? ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΕ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ? ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΡΕ @ ΤΟΥ ΚΕΡ@Τ@? ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ? Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ Η ΦΥΓΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους ΦΥΓΕ από την ομάδα μας!

    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΠΟΥΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή