Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος γνωστοποίησε στον κόσμο αλλά και στον Τζίγγερ μέσω της ανακοίνωσης της επιστολής του στον Γιάννη Βαρδινογιάννη την πρόθεση του για αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟ. Για αγορά δηλαδή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, της "Παιανίας", συγκεκριμένο μπάτζετ και ΑΜΚ. Κάλεσε επίσης τον Τζίγγερ να βάλει η κάθε πλευρά ορκωτούς λογιστές, όπως πρέπει να γίνει, για να αποτιμηθεί το ποσό της αγοράς. Ο "πρόθυμος πωλητής" αντί να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να αρχίσει μια σειρά συναντήσεων και διαπραγματεύσεων, όπως έγινε εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό για παράδειγμα με αλλεπάλληλες συναντήσεις Κόκκαλη - Μαρινάκη, προχώρησε στην πάγεια τακτική του όπως είχε κάνει και πριν ένα μήνα με επιθετικές ανακοινώσεις, τελεσίγραφα και διορίες 2 ημερών... Την προηγούμενη φορά ο Βγενόπουλος μπήκε στη διαδικασία των ανακοινώσεων, αλλά αυτή τη φορά δεν φαίνεται να ακολουθεί την πολιτική Τζίγγερ.


Απο τη στιγμή που ο Γ. Βαρδινογιάννης δε θέλει να πουλήσει στην ουσία, και επιμένει να πείσει την άλλη πλευρά να αποσυρθεί, εκνευρίζοντας την και προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο Βγενόπουλος ίσως απευθυνθεί αλλού. Που αλλού; Στην πρώτη από τις δύο τάσεις που αναφερθήκαμε εχθές.


ΥΓ. Εντωμεταξύ, το παιχνίδι του Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλουν να παίξουν και αρκετά ΜΜΕ, λες και έχουμε να κάνουμε με μία μάχη με το ποιος θα "την πει" σε ποιον. Και όχι με μία διαπραγμάτευση αγοραπωλησίας. Εκτός και αν τα ΜΜΕ δε θέλουν ούτε αυτά αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και προσπαθούν να παρουσιάσουν την πλευρά Βγενόπουλου ξενερωμένη και απρόθυμη... Όταν κάποιος θέλει να πουλήσει κάτι και παρουσιάζεται κάποιος πρόθυμος να αγοράσει, οι δύο πλευρές, συζητάνε μεταξύ τους. Έτσι λένε οι νόμοι της αγοράς αλλά και της λογικής. Εκτός αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης περιμένει πρόταση από τα sites και τα ραδιόφωνα. Και προφανώς θα αρνηθεί και μετά τι; Κι άλλες ανακοινώσεις για ασπίδες και πάει λέγοντας.

9 σχόλια:

  1. Να γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Παύλος: http://all4basket-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati de thelei elegxo sta vivlia ths pae o tzigger?

    giati leei oti thelei 60 symfwna me thn deloitte enw h deloitte leei oti an thes na poulhseis kane dikia sou apotimhsh?

    mhpws giati den thelei na poulhsei ka leei arloumpes?

    den trwme koutoxorto ard kai loipoi saliarides tou rallista.

    ta kseroume pws exoun ta pragmata kai ta leme na ta mathei olos o kosmos. eseis ekei sthn propaganda sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. logiki erwtisi agapito xortari tha htan alli .... giati ta kanalia kai mme kai oi dimosiokafroi loufaksan gia ton gavro kai me ton panathinaiko ksesalwsan ???? giati tetoios polemos laspis enantion tou antrea bgenopoulou apo prasini kai derby ??? giati to star kai to mega exoune lisaksei ???? ayta na anarwtieste polloi apo edw mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O TΖΙΓΓΕΡ ΕΙΠΕ ΠΟΥΛΑΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΕΛΟΙΤ ΚΑΙ Η ΝΤΕΛΟΙΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΛΔ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ...

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ

    ΑΣΧΕΤΟΙ
    ΥΠΟΥΛΟΙ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΓΛΥΦΤΕΣ
    ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το λεει καθαρα το χορταρι. το λεμε και το βλεπουμε ολοι μας. δεν θελει να πουλησει ο τζιγγερ, δεν θελουν να χασουν τον μακακα τα μμε.

    εκτος απο μεγκα και σταρ που ειναι δικα του ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "προσπαθούν να παρουσιάσουν την πλευρά Βγενόπουλου ξενερωμένη και απρόθυμη..."

    akrivws auto kanoun nterti kai prasini shmera.

    gkotzo kai kala thes na agorasei o vgeno k ton les lipotakth. oust skoupidi.

    pavlo mas apogohteuses.mas prodwses.krima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KATΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γυρνα στα αυτοκινητακια σου γιαννακη και ασε τους αντρες να παιξουν. μιλαμε για λεφτα εδω, σε παρακαλω, αντε να παιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 18ΟΟ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ.....ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή