Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"Πάλι με χρόνια με καιρούς...


...πάλι δικιά μου θα 'ναι". Κάτι τέτοιο σίγουρα θα ψιθύριζε από μέσα του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την ώρα που ανακοίνωνε το σχέδιο της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό πριν από 2 χρόνια. Το σχέδιο που έφερε χρήματα που ο μεγαλομέτοχος δεν ήταν διατεθημένος να βάλει. Χρήματα που έφεραν παίχτες σαν τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Τζιλμπέρτο Σίλβα που ο ΠΑΟ αδυνατούσε να φέρει πριν την πολυμετοχικότητα. Σχέδιο που έφερε έναν άνθρωπο στη θέση του προέδρου που λειτούργησε όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πρόεδρος μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, όπως ο ΠΑΟ. Σχέδιο που έβαλε τον κόσμο από τους δρόμους ξανά μέσα στο γήπεδο! Και τώρα που το "σχέδιο" κατάφερε όλα τα παραπάνω, ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί και να επαναφέρει την ισορροπία. Η "ομάδα του νταμπλ" ξηλώνεται σχεδόν ολόκληρη, διοικητικά αυτή τη φορά. Άγνωστο το γιατί. Προφανής ο λόγος όμως αν ανατρέξει κάποιος στην ιστορία του τριφυλλιού επί ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο!



Η αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, η παραίτηση Πατέρα, η αποστασιοποίηση του Παύλου Γιαννακόπουλου φέρνουν όπως όλα δείχνουν το "μονοπώλιο" πάλι στα χέρια του ενός. Μόνο που πλέον ο μεγαλομέτοχος θα έχει και δικαιολογία για την πολιτική του, αφού το ποσοστό του ανέρχεται λίγο πάνω από το 50%. Και την ώρα που στον Ολυμπιακό όλοι έκαναν λόγο για την ανάγκη να προχωρήσει και εκεί ο Σύνδεσμος σε σχέδιο πολυμετοχικότητας, ο Σωκράτης Κόκκαλης το παίρνει ξανά πάνω του.



Ο Παναθηναϊκός από "κομπάρσος του ελληνικού ποδοσφαίρου" πριν από 2 χρόνια είναι ξανά πρωταγωνιστής και ο υπεύθυνος του ξεπεσμού τότε, είναι και πάλι οδηγός χωρίς να έχει κουνήσει το δαχτυλάκι του δύο χρόνια τώρα, με δικό του πλάνο και όραμα για το μέλλον!


3 σχόλια:

  1. siga mhn klapsw, siga mh fovithw

    tzigger den prokeitai na se sugxwresoume gia tipota kai den se theloume pote ksana.

    2 xronia pisw, den peirazei. h agaph mas kai h laxtara mas gia eleuthero panathinaiko einai toso megalh pou tha se katapiei mia mera.

    toulaxiston twra kseroume tous exthrous mas olous kai kseroume oti tha paleuoume mia zwh monoi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h dunamh tou panathinaikou einai o kosmos tou!!!!!!prepei na katalavoun oti exoume thn anagkh na oneirevomaste auta pou mas epetrepsan oi pateras-vgeno-thanasis!!!
    tziger fuge oso einai nwris!!!!
    den tha antexeis tosh xeftila!!!
    10 xronia+ se vrizoun kai esena kai olh thn oikogeneia!!!se parakalw ante stis 'filanthrwpies' sou!!!!
    sta tsakidia!!!!
    DEN ANTEXOUME ALLO!!!THELOUME THN PANATHA STO EPIPEDO POU THN EKTISE O PATERAS!!!EKEI AXIZEI O PANATHINAIKOS MAS!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h megalhterh prodosia den einai tou vgeno oute tou patera pou apla ekanan toso terasties upervaseis, polemhthhkan esxra, ekanan ta panta gia 50-50 diaithsia kai apla dielusan ton gay!!!h megalhtherh prodosia einai auth twn giannakopoulwn!!!,oi opoioi sumaxhsan me ton KARKINO kai polemhsan kai autoi oles tis apofaseis tou patera auth th dietia me apotelesma na ton 'fane'...
    dustuxws tosa xronia to 'pavlo thee pare thn pae' htan h allagh pou efere h PEK kai sugkekrimena duo anthrwpoi: N. D. PATERAS KAI VGENOPOULOS!!!! oi adelfoi giannakopouloi mphkan ston polumetoxiko panathinaikou me 'arxidia' allwn kai par'ola auta ekanan kai summaxia me ton tziger!!!
    AUTH EINAI H PRODOSIA!!!!!!AUTH EINAI H MEGALHTERH PIKRA MAS!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή