Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Όλοι εναντίον του


Νέα επιστολή μετόχου του Παναθηναϊκού, του κ. Μιχάλη Ζολώτα αυτή τη φορά. Αναλυτικά η ανακοίνωση με τονισμένα τα κύρια σημεία:


"Ανακοίνωση του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μιχάλη Ζολώτα


30/06/20010

Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχω καταλήξει στα κάτωθι συμπεράσματα:


1. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτιολογία του γιατί αποφάσισε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να αντιπαρατεθεί στην απόλυτα επιτυχημένη Προεδρία του κ. Ν. Πατέρα.


2. Δεν υπάρχει πλέον επί της ουσίας πολυμετοχικότητα αφού ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης έχει ήδη πάρει όλες τις σοβαρές αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό. Είναι σαφές ότι τη δική μας παρουσία την χρειάζεται μόνο για άλλοθι και για να χρηματοδοτούμε τα δικά του σχέδια.


3. Δεν έχει καμία πρόθεση ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ. Όποιος θέλει να πουλήσει δεν υποτιμά ούτε απαξιώνει τον αγοραστή, ούτε επιτρέπει από τους «φίλους» μιντιακούς μηχανισμούς να τον λασπολογούν διαρκώς και προκλητικά.


Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν σκοπεύω να παρευρεθώ σε καμία μελλοντική συνάντηση μετόχων, ούτε να συμμετέχω σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δραστηριοποιηθώ ξανά σαν μέτοχος αν και εφόσον επιστρέψουν οι κ.κ. Ν. Πατέρας και Α. Βγενόπουλος.


Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του εξ΄ολοκλήρου και του εύχομαι, για το καλό του Παναθηναϊκού, καλή επιτυχία"

12 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ? ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ? ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΕ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ? ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΡΕ @ ΤΟΥ ΚΕΡ@Τ@? ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ? Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ Η ΦΥΓΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poula

    tha to akous mexri na pethaneis, an den poulhseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είσαι ανεπιθύμητος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!
    εξαφανίσου γαύρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους ΦΥΓΕ από την ομάδα μας!

    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΠΟΥΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα καλυτερα (για μας), δηλαδή τα χειρότερα (για σενα) ερχονται... που να ξερες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΝΑΣΑΡΑ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oxi kai oloi. tsatsoi sas xefuge i dilwsi tou pavlou. tuxaio? de nomizw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kokoko h dhlwsh tou Paulou etsi? Stefane giati tosh gargara re file? Apapapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ζητάς κι εσύ τώρα. Ησαία χόρευεεεε λέμεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. exase thn apothewsh o paulos kai ta exei valei akoma kai me to thanash.xarhkate gkotzakia pou vrhkate summaxo apo kei pou den to perimenate?

    tous xalaei thn piatsa o vgeno giauto. sth mpala kleisto club gia ligous kai sto mpasket paulo thee.

    sas gaaei o pateras? ntroph aisxos
    vazei lefta o vgeno? giati twra andrea?

    to merokamato roufianoi mh xasete. travate kai ston paulo na sas ftiaksei twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aste ton paulo re gontzakia. ante gymnosaliagkes, ahdia prokaleite. 5 atoma ola ki ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χοντρα αντε να γραψεις κανενα ΥΓ και ασε τα πολλα για τον Παυλο. επεσε και αυτος στη λουμπα... στα @@ μας φιλε στα @@ μας.
    ο Παναθηναικος για του Παναθηναικους ειναι πανω απο την προσωπολατρεια που εσυ εχεις για θρησκεια.... κανενας δεν εχει δικαιωμα να κανει κακο στον Παναθηναικο. ουτε ο Θεος ο ιδιος. τον Παναθηναικο χοντρε δεν τον εκανε το αφεντικο σου υπηρχε πριν απο αυτον... ασε που πρινα παο το αφεντικο σου ηταν και κυριαρχος και ιδεα και πολλα ακομα που το τζιγκερικο μυαλο σου δεν μπορει να το διανωηθει... αληθεια χοντρε για πες μου, εχετε ακομα τα ραντεβουδακια σας καθε παρασκευη και λετε για τα σχεδια σας στον Παναθηναικο? για πες ρε χοντρη μιζερη τουλουμπα με την σαγιοναρα. το νου σας ο καιρος γαρ εγγυς σγιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή