Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πρωταπριλιάτικο;

Τόσα πολλά ψέμματα μαζεμένα σε 5 σειρές, δε νομίζουμε να έχουν ξαναγραφτεί ποτέ σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας!

Βασικά όμως, αυτό που, εμμέσως πλην σαφώς, θέλει να πει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ένα μήνα τώρα, από τότε που κατα λάθος είπε ότι "όποιος θέλει να έχει τον πρώτο λόγο, να αποζημιώσει εμένα και την οικογενειά μου, αλλιώς να σωπάσει", το λέει με άλλο τρόπο σήμερα η εφημερίδα Goalnews! Ότι δεν πουλάει δηλαδή!

Ο Τζίγγερ στην πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για αγορά του ποσοστού του, απάντησε με το γνωστό "δωσ' μου 62 εκατ. σε 2 μερές!" λες και είχε κι άλλη προσφορά και ο άλλος τα έχει ζεστά και δεν μπορεί να περιμένει, οι εξελίξεις πάγωσαν αφού η πλευρά του "Βγενό" αρνήθηκε να συνεχίσει σε αυτό το ντιμπέιτ εξυπνάδας που αρέσει στον Τζίγγερ και όλοι πλέον περιμένουν την επόμενη κίνηση του Βγενόπουλου και των συμπαικτών του!

Μεχρι τότε ο χρόνος κυλάει ξένοιαστα για τον Τζίγγερ και γεμάτος με αγωνία και άγχος για τους φίλους του τριφυλλιού που περιμένουν! Και αυτό γιατί όλοι ξέρουν τι θα επακολουθήσει με τον Γιαννη Βαρδινογιάννη στο τιμόνι! Για αυτό το λόγο εκδιώχτηκε ο Νικόλας Πατέρας, γιατί ξόδεψε πολλά... και για αυτό το λόγο ήρθε ο ειδικός στις πωλήσεις παιχτών Κάρλος Φρέιτας! Την ώρα λοιπόν που όλοι τα έχουν βάψει μαύρα όσο δεν έχουμε κανένα νέο από την άλλη πλευρά, από την πλευρά του μεγαλομετόχου αφήνεται να διαρρεύσει στον κόσμο ότι ο Τζίγγερ άλλαξε! Και θα τα σπρώξει! Θα κάνει δηλαδή ο Τζίγγερ τώρα, αυτό που δεν έκανε τόσο χρόνια, έτσι βρε παιδί μου επειδή το πήρε εγωιστικά! Άρα, "ωραία" θα σκεφτεί ο γεμάτος αγωνία φίλαθλος του ΠΑΟ! "Και να μην αγοράσουν ο Βγενό και οι άλλοι, θα τα σπρώξει ο Τζίγγερ του χρόνου!" Οι δύο δηλαδή περιπτώσεις που παρουσιάζει στο εξώφυλλό της σήμερα η Γκολ για να είναι και καλυμμένη βέβαια σε περίπτωση νέας κίνησης!
Εντάξει ηρέμησε ο κόσμος τότε...!

9 σχόλια:

  1. αμα τα σπρωχνε δεν τα ταν ο α/α τζιγγερ κ. βεργη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΛΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 18ΟΟ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ.....ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΟ ΓΑΥΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 30 iouniou de mporw.allh mera de ginetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι δεν μπορεις μαγκα?
    εχουν κλειστει ολες οι σουιτες στο Park Hotel?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παδια για να ξέρετε τι σας γίνετε:
    KANENA ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ!
    1 ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΚΟΤΖΟΥΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΦΙΛ ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ!

    Οπότε για να ξέρουμε τι μας γίνεται ΑΝ γίνει κάποιο συλλαλητήριο θα είναι από τις κοπελιές του Βοθρογκέιτ που θα μαζευτούν να γιορτάσουν πριβέ το δικό τους gay pride parade και να εκφράσουν την αγάπη τους στον αχρηστοανικανο Σοφερακο!!!
    Το ποιες είναι τις ξερουμε ολοι...
    RebelYell, pit11, ΘΑΝΟΣ, υπολοχαγος Κυριακη κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα ελληνικα: φύγε Βαρδινογιάννη! έξω απο την ομάδα μας ! Πουλησε!

    Στα πορτογαλικα: Vardinoyannis ir! fora da nossa equipe! Vender! (Να το βλεπει ο γκο-φρειτας).

    Στα αγγλικα: Vardinoyannis go! out of our team! Sell! (Να καταλαβαινουν οι πολλοι).

    Στα γερμανικά: Vardinoyannis raus! außerhalb unseres Teams! Verkaufen! (Να το δει η Μερκελ, μπας και του στειλει το ΔΝΤ για ελεγχο στα του ομιλου...

    Στα ιταλικα: Vardinogianni andare! al di fuori della nostra squadra! Vendi! (Να το δει ο βλακας ο αιωνιος φοιτητης - λεγε με αυνανα-Ραμονα).

    Στα ισπανικα: Vardinoyannis ir! fuera de nuestro equipo! Vender! (Να το παρουνε χαμπαρι απο την σε ολη τη λατινικη αμερικη και να μην ερθει κανενας οσο ειναι εδω ο ΑΒ).

    Στα βουλγαρικα: Vardinoyannis давай! извън нашия екип! Продавай! (Για τι απο εκει να δειτε τι παιχτρονια θα μας ερθουν...)

    Στα ρωσικα: Вардинояннис идти! за пределами нашей команде! Продаем! (Για να τους το μεταφερουν οι Ρωσιδες υπηρετριες τους!

    Στα πολωνικα: Vardinoyannis go! poza granicami naszego zespołu! Sprzedawać! (Να το βλεπει η παιχτουρα ο για-τον Πουτσ-κο.

    Στα σουαχιλι: Vardinoyannis kwenda! Kati ya timu yetu! Kuuza! (μιας και απο εκει θα ειναι η παιχτουρα που θα μας φερει ο ΑΒ)

    ΕΞΩ ΛΕΜΕ!!!! ΤΕΛΟΣ !!! ΦΥΓΕΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή