Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Τζος εμπρός και πρόλογο μην τρως!


Ξενερωμένος λέει ο Π. Διαμαντόπουλος πως είναι ο Τσίλντρες και παρά τα ζεστά ευρώ ίσως την κοπανίσει από την χώρα μας. Ξέρετε γιατί είναι ξενερωμένος ο Τζος; Γιατί, ξέρετε; Ειλικρινά. Μία απάντηση. Εντάξει μία πιθανή απάντηση είναι πως στους τελικούς δεν έπαιξε καθόλου καλά. Εκεί που όλοι περίμεναν να κάνει τη διαφορά, να είναι ο ηγέτης, να πάρει την ομάδα από το χέρι, τα κάστανα από τη φωτιά έβγαζε μία ο Τεόντοσιτς μία ο Μπουρούσης και που και που ο Κλέιζα. Άφαντος ο Τζος.
Μία άλλη περίπτωση να είναι ξενερωμένος ο Τζος Τσίλντρες είναι τα όσα έγιναν στον τέταρτο τελικό. Ίσως λέμε, δεν παίρνουμε και όρκο. Εντάξει όχι οτι έγινε και τίποτα σπουδαίο ρε παιδί μου αλλά να, σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο πως ο Τσίλντρες μπορεί να ανησυχεί οτι κάποια μέρα δεν θα γυρίσει σώος και αβλαβής σπίτι του, από έναν αγώνα μπάσκετ...
Κι όμως σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Παντελή Διαμαντόπουλου άλλος είναι ο λόγος που έχει ξενερώσει ο Τσίλντρες. Ο τρίτος τελικός στο ΟΑΚΑ! Και τα όσα είδε εκεί! Τι είδε στο ΟΑΚΑ; Μόνο αυτός ξέρει. Ή μάλλον ο αποκαλυπτικός ρεπόρτερ. Μπορεί ας πούμε να τον πείραξε που η ομάδα του βάση της λογικής θα ξεκινούσε το τέταρτο δεκάλεπτο με 14+ πόντους αβάντα. Πράγμα που δεν έγινε βέβαια καθώς ξεκίνησε με 9 πόντους "πλεονέκτημα". Ηττήθηκε παρ' όλα αυτά. Πάντως ΕΙΔΙΚΑ ο Τσίλντρες να "ξενέρωσε" με το καλάθι-φάουλ του Μπατίστ από τον Τεόντοσιτς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Τώρα ο Παντελής Διαμαντόπουλος ή μας περνάει για πολύ μαλάκες, ή περνάει τον Τσίλντρες για μαλάκα. Και οι δύο περιπτώσεις είναι εξίσου κακές...

1 σχόλιο:

  1. parakalw enas gauros na suzhthsoume!

    akouga xthes radiofwno k elege enas dikos sas oti mats 14 pontous se teliko de gyrnaei para mono me diaithsia!

    to oti eixate 50 voles parapanw apo mas stous telikous sas leei kati?

    to 11-0 proxthes pws gyrise?
    h diafora 10 pontwn pws gyrise ston 3o teliko k isofarisate se 3 lepta?
    meta pou phrate kefali 10 pontous pou eixate kanei seri 23-1 pws meiwsame pali ston 1 ponto se 2 lepta?

    th diafora twn 9 sthn 4h periodo thn kalupsame se 3mish lepta. 6mish lepta prin th lhksh to mats htan isopalo. giati de mporousate na valete kalathi k eixate valei ena ponto se 5mish lepta thn 4h periodo?

    giati den paradexeste thn htta sas? afou sas ftaiei h diaithsia giati feugei o mpanawths?

    ΑπάντησηΔιαγραφή