Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Οι όροι του Ν. Πατέρα


Η εφημερίδα "Εξέδρα" κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδο σήμερα για την πιθανότητα να συνεχίσει ο Νικόλας Πατέρας στην προεδρία του ΠΑΟ με τους όρους που ο ίδιος θα θέσει. Αν και μετά τις τελευταίες συναντήσεις με πρωτοβουλία των "μικρό"-μετόχων ο Πατέρας παραμένει αρνητικός οι όροι που θα πέσουν στο τραπέζι ίσως κρίνουν πολλά. Τα βασικά σημεία είναι οι υπερβάσεις στο μπάτζετ από την δική του τσέπη καθώς και η ενδυνάμωση του Ολυμπιακού που αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Να γίνει δημόσια τοποθέτηση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον πόλεμο που δέχτηκε τα τελευταία δύο χρόνια της προεδρίας του από συγκεκριμένα μέσα.

2. Να βρεθεί φόρμουλα με τους μετόχους που ελέγχουν οπαδικές εφημερίδες για να σταματήσει ο πόλεμος στην ομάδα και τον ίδιο.

3. Να μπει ένα τέλος στο πολεμικό κλίμα που ανέπτυξε τον τελευταίο καιρό ο Παύλος Γιαννακόπουλος από την εφημερίδα του καθώς και ένα τέλος στη διαμάχη Βγενόπουλου - Τζίγγερ.

4. Να συμμετέχουν όλοι στην ΑΜΚ. Αλλά να έχει τη δυνατότητα να κάνει υπερβάσεις στις μεταγραφές από την τσέπη του! Π.χ. περίπτωση Σισέ.

5. Δέχεται την διοικούσα επιτροπή για συνεργασία, αλλά να έχει το απόλυτο κουμάντο της ΠΑΕ.

6. Να είναι όλοι οι μέτοχοι αρωγοί στην προσπάθεια χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα.

Έξτρα κίνητρο αποτελεί για τον Νικόλα Πατέρα η περίπτωση να βρεθεί στο τιμόνι του Ολυμπιακού ο Β. Μαρινάκης. Πράγμα που θεωρεί ως μία επιπλέον πρόκληση για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός!

1 σχόλιο:

  1. Makari na epistrepsei o Pateras alla kata th gnwmh mou xlwmo to vlepw...ton anagasan na fygei kai twra eimaste akefaloi,me kindyno o olumpiakos na sunelthei apo thn apotyxhmenh xronia tou...twra mprostarhs einai o Tzigger kai eimaste anagasmenoi na ton akoume kai na vadizoume vhma vhma mazi tou sto sxediasmo ths omadas...me liga logia o Pao ksanakatastrefete to pragma vrwmaei apo polu makria ...o paradeisos dihrkhse monaxa ena etos dystyxws

    ΑπάντησηΔιαγραφή