Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Από μικρό και από τρελό...


Άπορία προκαλούν τα όσα δήλωσε σε γαλλικό σάιτ ο Λούα Λούα! Δεν γνώριζε ότι τα πλέι-οφ ήταν επίσημοι αγώνες; Δεν του το είχαν πει ποτέ; Ετοιμάζεται για Δαφνί ο Τρεζόρ; Όλα τα υπόλοιπα που δήλωσε πάντως ακούγονται απολύτως λογικά. Ότι θέλει να δει τις εξελίξεις για να αποφασίσει αν θα μείνει, αλλά να δει και αν η ομάδα τον θέλει στο δυναμικό της. Καθώς επίσης και όλη η αλήθεια για τη μεταγραφή του στην Αλ Αράμπι! Ο Κονγκολέζος αναλυτικά δήλωσε:

«Χάσαμε τον τίτλο ... από τον Παναθηναϊκό, αλλά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Tσάμπιονς Λιγκ. Μικρό το κακό, καθώς η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ξανά θέση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιο που υπέγραψα τον Ιανουάριο ήταν για έξι μήνες, αλλά έχει προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια. Για να μη σας λέω ψέματα, δεν έχω ξεκάθαρη ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Θα πρέπει να περιμένω την ανακοίνωση του νέου προπονητή και θα δω ποια πολιτική μεταγραφών και ενδυνάμωσης θα έχουν στην ομάδα. Πρέπει να τα γνωρίζω όλα αυτά για να αποφασίσω. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να παίξω σε μια ομάδα που θα έχει φιλοδοξίες».

Για το τι χρειάζεται για να ανανεώσει με την ομάδα: «Θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, να μου λέει πρώτα απ’ όλα ότι θέλει να μείνω, αλλά και για ποιο σχέδιο με θέλουν. Προς το παρόν ξεκουράζομαι και κάνω διακοπές».

Για τη μεταγραφή του στην Αλ Αράμπι: «Αυτή η μεταγραφή δεν ήταν δική μου ιδέα. Πρακτικά ήμουν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που συνεννοήθηκε με την Αλ Αράμπι, ενώ εγώ μόλις είχα βγει από μια επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Το έμαθα δύο μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Για να μην τα χάσω όλα, δέχτηκα. Δεν κρατάω καλή ανάμνηση από την Ντόχα».

Για τον λόγο που τον έκανε να γυρίσει στην Ελλάδα: «Επειδή η ομάδα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ και επειδή πέθαινα από επιθυμία να τους δείξω ότι έκαναν λάθος που με άφησαν να φύγω».Για το μέλλον του: «Νομίζω ότι έχω κάνει τον γύρο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Δεν έχω μεγάλη επιθυμία να συνεχίσω εκεί. Εκτός αν έρθει μια εξαιρετική πρόταση. Αντίθετα, το γαλλικό πρωτάθλημα θα είναι πρόκληση. Ναι, ειλικρινά το γαλλικό πρωτάθλημα θα μου ταίριαζε τέλεια».

3 σχόλια:

  1. καλα τι διαολο τους βαζουν μεσα στις "φυσουνες" εκει κατω?? εχει φτυνηνει τοσο η κόκα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχχαχαχαχαχχαχα

    εγινε τρεζορ! οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re ton fisounoLoua xaxaxaxaxaxxxxaaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή