Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Παιανία SOS


Το αποτέλεσμα της Καβάλας, δεν ικανοποίησε τον Παναθηναϊκό και τους φίλους τους όπως είναι λογικό. Αλλά το πιο ανησυχητικό θέμα είναι άλλο.


Καταρχάς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απόλυτη στήριξη του προέδρου, Ν. Πατέρα, στον προπονητή της ομάδας, Νίκο Νιόπλια. Με μία βασική προϋπόθεση. Να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο και να μην παραλείψει να αναφέρει κανένα περιστατικό χαλάρωσης και απειθαρχίας. Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο μόνος τρόπος για να έχει πρόβλημα ο Νίκος Νιόπλιας είναι να "φάει" μόνος του το κεφάλι του.


Όπως μαθαίνουμε ο Κύπριος γυμναστής, Κέζος, αποτελεί ήδη παρελθόν από το πράσινο τεχνικό team και χρεώνεται σοβαρές παραλείψεις στην καλοκαιρινή προετοιμασία στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Η αποκατάσταση και ανάκτηση της φυσικής κατάστασης με ασκήσεις δύναμης και αεροβικής γυμναστικής, κατά την καλοκαιρινή περίοδο είναι ίσως η σημαντικότερη βάση για την ολοκλήρωση μίας πετυχημένης χρονιάς. Και το λέμε αυτό διότι στην περίπτωση του Τριφυλλιού που διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ, η καλοκαιρινή προετοιμασία φαίνεται πως άφησε πολλά κουσούρια στο ρόστερ... Κάτι αντίστοιχο είδαμε και πέρσι και στην ομάδα του αιωνίου αντιπάλου και είναι γεγονός πως αυτό δεν διορθώθηκε σε καμία χρονική στιγμή μέσα στη σεζόν.


Μετά το φιλικό του ΠΑΟ με την Τζένοα γράφαμε πως η ομάδα του Παναθηναϊκού φαίνεται να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο για την ώρα, όμως το πόσο θα διαρκέσει αυτό κανείς δεν το ξέρει. Στο πολύ σημαντικό θέμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας καθώς και των κρουσμάτων χαλαρότητας των παικτών, εκτός από τον γυμναστή παίζει ρόλο και ο προπονητής. Ο Νίκος Νιόπλιας έγινε και αυτός αποδέκτης του μένους του προέδρου των πρασίνων μέσω του Κώστα Αντωνίου. Ο προγραμματισμός και σχεδιασμός της ομάδας δεν έρχεται από παρθενογέννηση. Κάποιος τον σχεδιάζει, κάποιος τον εγγρίνει και κάποιοι άνθρωποι τον εκτελούν. Εάν κάτι δεν πήγε καλά σε κάποιον ή κάποιους από αυτούς τους τομείς ο προπονητής της ομάδας είναι υπόλογος. Όπως υπόλογος είναι για κάποια κρούσματα απειθαρχίας που σιγά σιγά βγαίνουν στο φως, όμως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κανείς δεν είχε αναφέρει, για άγνωστο λόγο.

5 σχόλια:

  1. paralies giname me fiko kai gkotzika. patera parto panw sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mesa se treis mhnes katafere kai efere thn omada xronia pisw... an yparxei swthria gia fetos, 8a to doyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o sofer ekane thn omada apo "traino", "ntalika"!!!!alla o pateras den tha to afhsei etsi!!!den gnwrizw kata poso tha mporesei o ebben kai o kathe ebben na allaxei twra kati!!!twra einai arga!!!koitaxte mono mhn xeftilistoume kai na vgoume CH.L. alla exontas katakthsei to prwtathlhma!!!den tha anextei o kathe panathinaikos opados kai filathlos na mhn ulopoihthei o "autoskopos"=katakthsh prwtathlhmatos!!!!
    apo ekei kai pera otan merikoi fwnazame koitaxte thn omada, as asxolhthei kapoios sovara mazi ths se auto to mesodiasthma, eixame apo thn mia twn karagkiozokwstantopoulo, tis tsigkounies tou sofer kai ta koplhmenta tou kotagontika g thn energei sthrixh tou tziger sthn omada kai apo thn allh to "poula kai poulo"!!!mia omada den paei mprosta etsi!!!monoi mas apoprosanatolistikame!!!nai na fugei o karkinos kai na erthei o patero-vgeno kai tautoxrona "emeis" legame siga mwre den hrthe o gallas, tha paroume enan allon!!!den ftanei oute enas,alla htan anagkaio na erthei kai o prwtos!!!twra xreos mas einai pera apo ta 30.000 diarkeias na exei kai 40.000 kosmo se kathe match sthirizontas thn omada mas kai zhtwntas parallhla sugnwmh g t lath mas!!!!!

    OE OE OE OE OE OE PRWTATHLHMA KAI KUPELO PANATHINAIKE!!!

    alla kai to...

    ELLAS EVRWPH PANATHINAIKOS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o nioplas den kanei gia ton panathinaiko, telos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κανει δεν κανει, αυτον εχουμε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή