Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

«ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΤΟ ΑΓΟΡΙ…»



«…ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»





Σκεφτόμαστε από το πρωί ποια από τις δύο παραπάνω εικόνες είναι η πιο αποτυχημένη. Η εικόνα με τον Τζίγγερ να προβάλει τον ΟΤΕ ή το δημοσίευμα της «πράσινης» πως Βγενόπουλος και Πατέρας αρνήθηκαν να πληρώσουν τον φόρο δωρεάς; Δηλαδή αρνήθηκαν τον φόρο των 6 εκατ. Ευρώ, και δέχτηκαν να βάλουν στο τέλος της χρονιάς περί τα 40 εκατομμύρια ΑΜΚ στα ταμεία της ομάδας. Πολύ εύστοχο…!

7 σχόλια:

  1. xaxaxaxaxaxa dhmhtrakh ti egine? tsouzei?
    kalh kai h m...kia sou! polu eustoxo pou leei kai to xortari, san ta triponta tou spanoulh... airball........xaxaxaxa o tzigger einai edw leei, axaxaxaxaa nai.....kai esy las vegas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παυλο ξεφτυλιζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παίδες το 1ο που εύχομαι είναι να φύγει η διοίκηση από τον Βαρδινογιάννη. Όμως, αυτή τη στιγμή το μόνο που συμφωνήθηκε είναι να αποκτήσουν ένα call option οι Πατέρας-Βγενόπουλος για του χρόνου εφόσον όλοι είναι καλά παιδιά. χρήματα δεν βάλανε και πάλι. Ο Βαρδινογιάννης ο οποίος έκλεισε αυτό το deal μπορεί εύκολα να το πάρει πίσω κάνωντας δύσκολη τη ζωή τους. Οι άλλοι θα πουν δεν αγοράζουμε και ο Τζίγκερ θα απαντήσει αυτά είναι προφάσεις...

    οπότε απορώ με το κλίμα που καλιεργείται από όλους τους δημοσιογράφους, λες και έχουν αγοράσει.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, όλα τα τυπικά είναι ίδια. καταλάβετε το. διαβάστε ένα άρθρο του Κρίτη στα Πράσινα Νέα. Με βοήθησε να καταλάβω.
    Όσο για το φόρο δωρεάς, δεν μπορείς να πεις ότι δεν ισχύει.

    Αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνανε τώρα την Α.Μ.Κ. για να πάρουν τώρα το ποσοστό δίνοντας 33 μύρια? αναρωτηθείτε κι εσείς μην γίνεστε πρόβατα. κι εγώ ήθελα να αλλάξει η διοίκηση και χαίρομαι που τουλάχιστον αποκτήσαμε έναν Πρόεδρο με αρ@@@δια που θα είναι δίπλα στους παίκτες και θα παλεύει για το δίκιο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παυλο, μαζεψε το βλημα τον γιο σου. Η πρασινη εχει καταντησει κωλοχαρτο για δημοσιες τουαλετες. ντροπη σας, αφοι προδοτοπουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή τη στιγμή πρέπει να «κλείσει» η τρέχουσα αύξηση MK και εν συνεχεία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tha piksete touloumpotsatsakia kai prasinoskoufakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To xazo paidi pou phgaine kai etrexe sta ralli me th mama tou kai o mataiodoksos geros kai ton monaxogio tou ton kollhmeno. Re oust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή