Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η κοτσάνα της ημέρας:


Στην εφημερίδα "Γαύρος", πιστεύουν πως οι πράσινοι προτιμούν να μην γίνει το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρά να αγωνιστούν σε αυτό με τον Πετρόπουλο (που σχεδόν όποτε αγωνίζεται σκοράρει) αντί του Σισέ.

Και εμείς ρωτάμε. Δηλαδή προτιμούν στον ΠΑΟ, να πάνε στο Καμπ Νου, με μόλλις ΕΝΑ επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους; Προτιμούν να μην αγωνιστούν σε μία δύσκολη έδρα, που και πίεση θα δεχτούν αλλά και θα παλέψουν πολύ για τη νίκη, ενόψη Μπαρτσελόνα; Αν ρωτήσετε τον Νιόπλια -και οποιονδήποτε άνθρωπο που γνωρίζει τα στοιχειώδη από ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον προπονητή- είμαστε 1000% σίγουροι πως θα προτιμούσε η ομάδα του να έχει δώσει όσο το δυνατό πιο πολλά επίσημα και δύσκολα παιχνίδια πρωτού αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα μέσα στο γήπεδο της...

2 σχόλια:

  1. ampalo ton legane, enakahire ton apokalousane, alla tous tsouzei, tous ponaei kai panw apo ola, TON FOVOUNTAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    g auton ton logo - to neo sapaki ths ellhnikhs dhmosiografias - o 'gavros' vgazei istories kai senaria apo to "mualo" tou!!!
    ousttttt propagandistes!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΩΣ Ο ΣΙΣΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή