Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Και πως να μην το κάνουν!!


Το ρεκόρ των ρεκόρ σπάσανε οι φίλοι του Παναθηναϊκού στις πωλήσεις των διαρκείας (26.100 μέχρι στιγμής)! Και πως να μην το κάνουν, αφού η περσινή χρονιά γέμισε ευτυχία τους πράσινους φιλάθλους και οι απαιτήσεις για φέτος έχουν αυξηθεί! Μπορεί να ήρθαν τα πάνω κάτω στα διοικητικά και οι συντελεστές του νταμπλ να έφυγαν, αλλά οι πρωταγωνιστές παίκτες των επιτυχιών έμειναν! Και από τη στιγμή που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο, οι φίλοι του Τριφυλλιού θέλουν να τους στηρίξουν ξανά! Παρά τους αργούς ρυθμούς κατά το ξεκίνημα του καλοκαιριού, οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας μετά τον Αύγουστο πήραν μπρος και κορυφώθηκαν μετά και την κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

5 σχόλια:

  1. Egw akouga Sentra FM prin ligo kai lene 26.050 ta diarkeias. Kai meta apo 5 lepta, a oxi 26.100. Re mpas kai einai pipes ola auta? Mesa se pente lepta poulh8hkan 50 diarkeias? Makari na einai tosa osa grafete paidia alla den kserw... Opws kai na xei, magkia tou kosmou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΙΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΖΙΓΓΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες, περάστε από την Πειραιώς στο Σύνταγμα. Δίνουν αβέρτα. ΣΟβαρά. Όχι οτι ειναι κακο αυτο, αλλά οι εισπράξεις δεν θα ειναι ανάλογες με το νουμερο!

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o tzigger dinei tsampa diarkeias gia na ton vrizoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή