Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Mario Suarez: «Χειρότερο κι από την Ταϊλάνδη το χόρτο στο γήπεδο του Άρη»!

Την άποψη ότι ο αγωνιστικός χώρος του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σε άσχημη κατάσταση εξέφρασε ο μέσος της Atletico Madrid, Mario Suarez, χρησιμοποιώντας μάλιστα την υποτιμητική παρομοίωση «από τις φωτογραφίες που μας έχουν δείξει, είναι χειρότερος από ό,τι στην Ταϊλάνδη»!

Κατά τα άλλα, πάντως, ο 23χρονος χαφ χαρακτήρισε τον Άρη «καλή ομάδα, που προκρίθηκε με την αξία της στους ομίλους του Europa League», στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και το περιεχόμενο της οποίας αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου.

«Είμαστε οι κάτοχοι του τίτλου και θέλουμε να έχουμε σημαντικό ρόλο στο Europa League. Θα πάμε στην Ελλάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο, να νικήσουμε τον Άρη και να δείξουμε ότι είμαστε οι τροπαιούχοι αυτής της διοργάνωσης», τόνισε ο Mario Suarez, που αναφερόμενος στους «κίτρινους» είπε τα εξής:

«Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, που προκρίθηκε με την αξία της στους ομίλους του Europa League. Οι οπαδοί του ασκούν μεγάλη πίεση στο γήπεδό τους. Μας έχουν δείξει μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε κακή κατάσταση, είναι χειρότερος από ό,τι στην Ταϊλάνδη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας αν θέλουμε να αποκομίσουμε κάτι θετικό».

Ο παίκτης των Rojiblancos δήλωσε επίσης ότι: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν καλές ομάδες, την Πέμπτη ο Άρης και την Κυριακή η Barcelona, που μπορούν να μας κερδίσουν αν δεν δώσουμε το 100%. Οποιαδήποτε ομάδα μπορείς να σε κερδίσει, αν δεν τα δώσεις όλα. Γι’ αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ SPORTENA.COM :
http://www.sportena.com/2010/09/mario-suarez-xeirotero-ki-apo-tin-tailandi-to-xorto-sto-gipedo-tou-ari/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου