Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μία απορία έχουμε



Εχθές ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκης έκανε σκληρές δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα …Άρης – Παναθηναϊκός! Εν εξάλλω κατάσταση με αφορμή τη διαιτησία του διαιτητή Δαλούκα στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, προέβη σε δηλώσεις που έκαναν λόγο για «έγκλημα κατά της Ελλάδας»! Υπερβολικές ατάκες, οι οποίες γίνονται ακόμα πιο περίεργες αν σκεφτεί κανείς πως πριν από μία ημέρα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ενέταξε στο διοικητικό δυναμικό της ΠΑΕ, τον νομικό Βασίλη Γκαγκάτση! Το όνομα ενός ανθρώπου που σίγουρα αντιμετωπίζεται με πολλή δυσπιστία από πολλούς φιλάθλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια έχουμε και μία απορία. Μήπως η χθεσινοβραδινή επέλαση του κ. Μαρινάκη έχει να κάνει με ενός είδους αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το σχετικό θέμα; Της πρόσληψης δηλαδή του Β. Γκαγκάτση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός;

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το παρακράτος διαιτητών και παραγόντων που άρχισαν να μεγαλουργούν από πέρσι, έρχεται σε εκ διαμέτρου αντίθεση με την πρόσληψη του κ. Γκαγκάτση. Εντός ανθρώπου που έχει στιγματιστεί από την εποχή της «παράγκας»… Διότι ως γνωστόν Ελληνικό ποδόσφαιρο υπήρχε και πριν την έλευση του κ. Μαρινάκη.

2 σχόλια:

  1. fwnazei o klefths re. akou pramata. marida kane mas th xarh re, pou leei kai o gkotzos.de se pisteuei kaneis.

    to parakratos tou perusi.... akou ti eipe re to 150 kilwn xrysopsaro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΝΟΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙΣ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΠΑΟ 'Η ΑΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ Ο ΟΣΦΠ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!

    ΜΑΝΑΒΗΣ1908

    ΑπάντησηΔιαγραφή