Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

QUIZ!!!


ΠΟΙΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ;


Ποιος ραδιοφωνικός παραγωγός - δημοσιογράφος κτλ, δήλωσε πως ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ένας και είναι ο εξής: Ότι τελείωσαν οι ομάδες που δεν έχουν ψηλά κορμιά στην επίθεση, για να σπάνε τη μπάλα, να παίζουν πλάτη κτλ όπως ο Πάντελιτς (αυτό ήταν το πρώτο όνομα που του ήρθε), ο Κοβάσεβιτς (άντε καλά), ακόμα ακόμα και ο Σισέ (εντάξει είπαμε); Ποιος με λίγα λόγια ισοπέδωσε και ξεφτίλισε την "κοντή" Μπαρτσελόνα που εντελώς τυχαία την τελευταία τριετία εκφράζει την επιτομή του σύγχρονου ποδοσφαίρου με τη λέξη "σέντρα" και τη φράση "κρατάω μπάλα" να έχει ποινικοποιηθεί;

Η απάντηση στα σχόλια...


8 σχόλια:

  1. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος, στον Sentra FM 103,3!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος είναι επιστήμων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α δηλαδη οτι ελεγε ο αλεφας πριν 6 χρονια ... ωραιος χαχααχχαχαχα τι ειναι αυτος ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βασικα εχουν φαγωθει να μας λενε για τον παντελιτς και τον κοβασεβιτς.επειδη εβαλε ο παντελιτς το τετατετ με τελειωμα σαλπιγγιδη. ειπε και ο διαμαντοπουλος να προωθησει την προβατιλα και για να το κανει σκεφτηκε αυτη τη βλακεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EXEIΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον ακουσα τον ασχετοπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EINAI ERISTIKOTATOS KAI POLU EIRWNAS STO RADIOFWNO. GIA NA MHN PW GIA TIS ARLOUMPES POU GRAFEI STO FWS.

    GIATI DEN GRAPSATE GIA TON CISSE AUTO POU EIPE SHMERA? OTI DHLADH MONOS TOU PALEUEI O GALLOS? DHLADH PERSI MONOS TOU PALEYE? ME LIGA LOGIA O PANATHINAIKOS DEN PHRE TO DOUBLE GIATI EIXE MIA OLOKLHRWMENH OMADA IKANH? LOIPON TA POUTSIKLIKIA DEN PRNANE KYRIE DIAMANTOPOULE. PROSEKTIKA KAI HREMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή