Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν είναι βολτίτσα



Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε τον πρώτο αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά στο κοινό του. Και αν στην Βαρκελώνη κανείς δεν είχε απαίτηση για τίποτε παραπάνω από λίγο …παραπάνω πάθος, απόψε οι πράσινοι είναι το φαβορί. Και φυσικά όλοι έχουν απαιτήσεις. Για νίκη και καλό θέαμα από την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Η άποψη μας είναι πως ο σημερινός αγώνας στο ΟΑΚΑ μόνο βολτίτσα δεν θα είναι για τους παίκτες του Τριφυλλιού. Πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ το ματς για διάφορους λόγους:


1. Τα παραδοσιακά πλέον αμυντικά προβλήματα του Τριφυλλιού. Και ακόμα περισσότερο το γεγονός πως το μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα μείνει στον πάγκο. Μακάρι να διαψευσθούμε αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια, ούτε να αφήνει έναν παίκτη της κλάσης (και των καμωμάτων ταυτόχρονα, αυτό το γνωρίζαμε) του Γάλλου εκτός άμυνας, αλλά και τον Ζιλμπέρτο εκτός μεσαίας γραμμής.


2. Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Μπουμσόνγκ ο Νιόπλιας είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως ήθελε να τον δέσει με τον Κώστα Κατσουράνη στην άμυνα και γι αυτό ζήτησε αμυντικό χαφ και «οχτάρι» από την τότε διοίκηση. Δεν αποκτήθηκε κάποιος πέραν του Πλεσί στα τέλη Αυγούστου.


3. Η φυσική κατάσταση των πρασίνων απέναντι σε μία ομάδα που έχει δώσει ήδη γύρω στα 20 παιχνίδια. Φιλικά και επίσημα.


4. Στα 16 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η Κοπεγχάγη για Τσάμπιονς Λιγκ προκριματικά και ομίλους καθώς και για το πρωτάθλημα Δανίας, έχει μόλις μία ήττα!


5. Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα με Ρόζενμποργκ και Ρούμπιν Καζάν –νίκες με 1-0- αποδεικνύουν πως η ομάδα του Σολμπάκεν μπορεί να πάρει αυτό που θέλει απέναντι και σε ισχυρότερους θεωρητικά αντιπάλους.


5 σχόλια:

  1. PW RE POUSTH... TA EGRAFES RE XORTARI.. TA EGRAFES GAMW TO KERATO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poso dikio exeis xortari kai kaneis den to katalavainei!!!!!!!!!!omws, autos o pao den mporei na parei thn xanthi, pou na nikhsei thn kopegxagh???...h apoluth xeftila...egw auto p xerw einai oti h omada thelei 3 metagrafes: 1 amuntiko,1 amuntiko haf kai enan epithetiko pou na paizei kai perifereiakos!!!!alla o pao exei apodeixei oti den "mporei"(=antwniou) ton ianouario na kanei metagrafes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti sxesh exei twra o antwniou me tis metagrafes? allos einai gia autop to 8ema, o proponhths kai o .....freitas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΛΒΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΑΦ
    ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΞΟΦΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
    ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΜΟΝΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή