Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Βγενόπουλος τώρα:


"Αν έχουμε αντιληφθεί σωστά το νόημα της ανακοίνωσης του κ. Βαρδινογιάννη, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για νέα εποχή στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μία επιφύλαξη, περιμένουμε να κάτσουμε στο τραπέζι μάλλον την Τετάρτη. Θέλουμε να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της πρότασης. Θέλουμε αυτές οι συζητήσεις να μη γίνονται δημοσίως."

9 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dorise oli tin pae , vromoSkylo tzigger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta lege o andreas, xaxaxaxa

    den ton akougate......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lasamaxei o pateras
    lasamaxei o vgenopoulos?
    tzigger eisai spiti?
    paulo h pae stous aleksiptwtistes?
    thanash poun ta pantelonia?
    trakh ti xrwma string foraei simera h tzoulia?
    touloumpa ematha, tha gineis sef, alitheuei?
    katia, eisai akoma parthena?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομολογώ πως πρόκειται για μια ασχημη εξελιξη. Με όλο το θάρρος της ειλικρίνειας που τα λέμε συχνα πυκνα εδω μεσα φίλοι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afou eixate mathei me tzigger paragka kai to prwtathlima apo septemvrh me courier sta grafeia, pws na mhn agxwtheis re file. gia na ta leme ola pou leei kai o gkotzos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε θα μπω σε καμια κουβεντα για παραγκες φιλε. Αλλα να σου πω κατι. Πέρσι με τον Πατέρα κατάλαβα μετά από αρκετα χρόνια πως ειναι να υπαρχει ενας ανθρωπος να τα "χωνει" και να παιρνει αυτό που αξίζει.

    Γιατι καποτε και ο Σωκρατης το εκανε αυτο. Καποτε... Για φετος, θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φετος φιλε πρεπει να εχετε γερο στομαχι, κανατε πολλες αλλαγες στο ροστερ και θα ειναι δυσκολη η επομενη μερα. το καλο στην υποθεση πατερα μαρινακη ειναι οτι και οι δυο θα τρεξουν το 50-50... απο του χρονου πιστευω οτι θα δουμε παιχτες στις 2 αυτες ομαδες που πραγματικα θα ταρακουνησουν πολλους...!! επιτελους υγεια στο ελληνικο ποδοσφαιρο, ειναι στο χερι και των υπολοιπων ομαδων να χτισουν πανω σε αυτη την υγεια βασεις για καλες ομαδες στο μελλον. μακαρι να βγω αληθινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o kokkalis sthn arxh ontws exwse xthma. idiws tous ellhnes tous xrisoplhrwse. kai oi ksenoi vevaia htan kaloi.ta exwne genika o swkos oloklhro suthma dhmiourghde file. de ginetai na mhn anafertheis sthn paragka, pws na to kanoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή