Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο διάδοχος του Γιούρι ...Μπάγεβιτς


Και λέμε του Γιούρι Μπάγεβιτς διότι πρέπει να βρεθεί ένας μάγος για τον πάγκο της Ένωσης. Ένας μάγος που θα απορροφά κάθε κραδασμό. Πέφτουν λεφτά, δεν πέφτουν λεφτά, παίζουν οι παίκτες καλά, δεν παίζουν, βρέχει στους Θρακομακεδόνες και ακυρώνεται η προπόνηση, έχει ήλιο και ξεραίνεται το χορτάρι, ο Μπάγεβιτς έφταιγε!

Εδώ και δυόμιση χρόνια -σχεδόν απλήρωτος- ο Μπάγεβιτς ήταν η ασπίδα προς παίκτες και μετόχους. Το άλλοθι πλέον όπως φαίνεται, πάει περίπατο για όλους. Και έτσι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ο Μπάγεβιτς εχθές έκανε μία γνήσια κίνηση και έθεσε όλους προ των ευθυνών τους. Και στην τελική γιατι να κάθεται να τα ακούει ο ίδιος για το κάθε τι;

Δεν φτιάχνουμε αγιογραφία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Χορτάρι. Ένας προπονητής σαν τους άλλους είναι και ο Σερβοέλληνας, με αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Ας πρόσεχαν όσοι τον κάνανε Θεό και τον απομυθοποίησαν μέσα σε ένα βράδυ. Όλο το σύστημα που Θεοποίησε τον προπονητή Μπάγεβιτς και το ίδιο σύστημα που απομυθοποίησε τον άνθρωπο Ντούσαν. Διότι πέραν της προπονητικής του καριέρας στην ΑΕΚ, η πορεία του μετά το 1996 δέχεται πολλές επικρίσεις. Ήταν μία πορεία αμφιλεγόμενη. Ηθικά, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

4 σχόλια:

  1. ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ , ORIGINAL ΣΕ ΜΙΣΩ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να αναλαβει ο χατζημουσιας την αεκ να την παει β εθνικη..οπως διελυσε την ερασιτεχνικη και το μπασκετ.

    διελυσαν την ερασιτεχνικη,εδιωξαν τον φιλλιπου,διελυσαν το ποδοσφαιρικο τμημα.

    ειναι οι βασικοι υπαιτιοι για την σημερινη καταντια της αεκ.

    λαε της αεκ ξυπνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mh mh...kurio mpagevits...mh se prakalw...mh fugei!!!oki, na katsei na palepsei!!!pliiiz

    ΑπάντησηΔιαγραφή