Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Sara Carbonero μέσα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (video)

Η εντυπωσιακή Sara Carbonero δίνει με την παρουσία της επιπλέον λάμψη στον αγώνα Άρης – Atletico Madrid για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League!

Η διάσημη Ισπανίδα ρεπόρτερ ακολούθησε την αποστολή των Rojiblancos στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι της Τετάρτης «βγήκε» σε ζωντανή σύνδεση από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Telecinco, ο οποίος έχει και τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Europa League στην Ισπανία.

Η μελαχρινή καλλονή, που αποτελεί σύντροφο του τερματοφύλακα της Real Madrid, Iker Casillas, είναι υπεύθυνη για το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου σε όλες τις αναμετρήσεις της Atletico Madrid για το Europa League εντός και εκτός έδρας, συμπεριλαμβανομένου του περσινού τελικού στο Αμβούργο, αλλά ταυτόχρονα είναι η παρουσιάστρια του αθλητικού ενθέτου στο καθημερινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Telecinco.

Έτσι, την Τετάρτη παρουσίασε το δελτίο μέσα από τη Θύρα 1 του γηπέδου του Άρη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θα αποτελέσει την πρώτη αντίπαλο των κατόχων του τίτλου. Παράλληλα, σχολίασε την πρεμιέρα των ισπανικών ομάδων στο Champions League και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον απόηχο της κατάκτησης του US Open από τον Ισπανό σταρ του τένις, Rafa Nadal.

Η Sara Carbonero απέκτησε διεθνή φήμη στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής λόγω της σχέσης της με τον αρχηγό της εθνικής Ισπανίας, ειδικά μετά τον τελικό της διοργάνωσης και το φιλί που της έδωσε «στον αέρα» ο Iker Casillas. Ως πραγματική celebrity, απασχόλησε τα διεθνή Μ.Μ.Ε. ακόμα και στις διακοπές της με τον 29χρονο γκολκίπερ.

Δείτε το βίντεο με τη ζωντανή σύνδεση της Sara Carbonero μέσα από το «Κλεάνθης Βικελίδης»:



Link: http://www.sportena.com/2010/09/to-zontano-reportaz-tis-sara-carbonero-mesa-apo-to-kleanthis-vikelidis-tin-paramoni-tou-agona-aris-atletico-madrid-video/

1 σχόλιο: