Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Μοναχά -ξανά- ΕΣΥ!


Ένα απίστευτο ρεκόρ για τα Ελληνικά αλλά και Ευρωπαϊκά δεδομένα (ξανα)έσπασαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Οι φετινές πωλήσεις διαρκείας με όλα όσα συνέβησαν στον Σύλλογο το καλοκαίρι και παρά το άσχημο ξεκίνημα των πρασίνων (να υπενθυμίσουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε μετά τα ματς με Ξάνθη και Μπαρτσελόνα) έφτασαν τις 30.091! Ένα ρεκόρ ασύλληπτο που αν το καλοσκεφτούμε τηρουμένων των αναλογιών μόνο οι πράσινοι αιώνια πιστοί μπορούν να ξανασπάσουν. Τα 30.091 εισιτήρια διαρκείας σκεφτείτε πως γεμίζουν ένα γήπεδο όπως η Τούμπα, το Καραϊσκάκη, το Καυτατζόγλειο και γενικά ΟΛΑ τα ελληνικά γήπεδα πλυν ΟΑΚΑ!


Η δυναμική που αποπνέει ο Σύλλογος τα τελευταία 2 και κάτι χρόνια δεν αφήνει ασυγκίνητους τους φίλους του Τριφυλλιού που για ακόμα μία χρονιά θα δηλώσουν δυναμικό παρόν. Και αν όλα πάνε όπως τα επιθυμούν τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο έτσι ώστε σε 9-10 μήνες να σπάσει και αυτό το ρεκόρ!

9 σχόλια:

  1. eleos me auth th karamela re vazeloi... eleos pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα ντε. κάποιος να τους πει πως η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός και η άλλη μισή αντίολυμπιακοί....όλο μαζί 1, τυχαίο? δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. anonime oli i ellada einai olympiakos,dn yparxoun alloi kai an yparxoun einai para poli ligoteroi...koita ligo tin eikona me to probato dipla,s moiazei?
    ys..ti egine stis serres me ta paokia re hools???
    xaxaxaxxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poia karamela re anuparkte? oute agwna tsoulou de gemizeis.

    ante fae to koutoxorto sou oti olh h ellada einai gauroi.mpeeeeeee

    opadoi tou kanape.papagalakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΟ ΤΩΝ 32.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΟΜΠΛΙΑ!!!


    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.....

    ΝΙΟΝΙΟΣ 1908

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti monaxa ksana esi re?pate kala?se ligo tha mas peite oti iste kai perissoteroi apo mas!!!poli apla o olimpiakos den mporei na ekdosei tosa polla eisitiria diarkeias giati to karaiskaki xoraei 33000 theates!!!an imastan kai emeis sto oaka kathe xrono rekor tha spagame!!!3ipniste re ke na mathete na milate me epeixirimata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ρεκορ σου ρ ανυπαρκτε στο ΟΑΚΑ ειναι 18.000. Ανυπαρκτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχαχαχα

    τι λεει το προβατο ρε, αχαχαχαχααχα

    μπεεεεεεεε
    μπεεεεεεεεεεε
    ανυπαρκτοι!!!!!!!!
    κλααααααααααπς
    κλαααααααααααααπς

    θες και επιχειρηματα, χαχαχαχαχα
    φααααααααααααααπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή