Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Σπάσε το Σπυρί


Απόστημα η αλλιώς κακό σπυρί, είναι μια μολυσμένη κοιλότητα γεμάτη πύον. Μπορεί να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος μας. Προκαλεί έντονο πόνο και φαγούρα. Σύντομα ο πόνος καθίσταται ανυπόφορος και δε μπορείς ούτε να το αγγίξεις. Ακόμη και η όψη του είναι αποκρουστική, άσχημο και τρομερό στην όψη.

Το σπάσιμο του είναι η μόνη λύση. Η γιατρειά θα ρθει μέσω του οδυνηρού σπασίματος. Για να απαλλαχθείς απο τους τρομερούς πόνους που συνοδεύουν το σπυρί, καθώς και την απαίσια όψη του, πρέπει να λερωθείς και συ. Να λερώσεις τα χέρια σου, τα νύχια σου για την ακρίβεια, και να απαλλαχθείς μια και καλή απο αυτό το τρομερά μολυσμένο σημάδι. Να το στείλεις απο εκεί που ήρθε.
Έτσι νιώθουμε, έτσι πρέπει τουλάχιστον, για τον δάσκαλο της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. Της πόλης μας. Ίσως είναι λίγο αηδιαστικό το παράδειγμα αλλά δυστυχώς ένα τέτοιο κακό σπυρί έχουμε στον κόρφο μας τόσα χρόνια. Μας προκαλεί φαγούρα και πόνο. Μας γυρνά το νευρικό μας σύστημα και μας οδηγεί σε συνεχή αδιέξοδα. Ο αγωνιστής του ευρώ και ηθικός αυτουργός πολλών αναταραχών. Με δική του υπαιτιότητα, και υπόδειξη, ο οπαδός μετατράπηκε σε άβουλο ον και κατήντησε έρμαιο των πεινασμένων ορέξεων του. Δε δίστασε να οδηγήσει ανθρώπους στη φυλακή με τα ψέμματα και τις συκοφαντίες του. Όπλισε το χέρι αρκετών μωρών που δεν ήθελαν τίποτα παραπάνω απο μια ψεύτικη αφορμή.

Ενορχηστρωτής καλά μελετημένων επιθέσεων εναντίον του ΑΡΗ και των περήφανων οπαδών του. Πάντα ανακάλυπτε κάτι μεμπτό για την ομάδα, δεν είχε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα να κατασκευάσει και μια υποτιθέμενη κρίση αν δε σκαρφιζόταν κάτι άλλο. Καθοδηγούσε και καθοδηγεί τα παπαγαλάκια του τόσο καλά που τον ζηλεύουν οι μεγαλύτεροι θηριοδαμαστές του κόσμου. Ένα τσίρκο μόνος του, απο το πουθενά και χωρίς να έχει τίποτα, τσιμπολογάει τα ψιλά του κοσμάκη. Αυτό το σπυρί, δε πάει για τα πολλά, του αρκεί το καθημερινό ευρώ του ανυποψίαστου οπαδού - πελάτη. Σαν καλός ψαράς που είναι, ξέρει να βάζει το κατάλληλο δόλωμα και να πιάνει κάθε φορά και διαφορετική ψαριά. Ανάλογα τα νερά και την εποχή. Χαμαιλέοντας κανονικός στο χώρο της προπαγάνδας και του αποπροσανατολισμού.

Οπαδός του Φαρισαϊσμού που πάντα γέρνει τη βάρκα του προς τη μια όχθη. Αναγκάστηκε να επιλέξει την απέναντι όχθη απο τη δική μας γιατί εμείς δε διαθέτουμε ψάρια για πιάσιμο. Υπάρχουν φύλακες που κρατούν και το τελευταίο μικρό ψαράκι ενήμερο και δεν επιτρέπουν στον ψιλικατζή ψαρά να αλιεύσει το ευρώ του στη μεριά μας. Ο λεγόμενος ΑΡΕΙΑΝΟΣ δημοσιογράφος έχει επιλέξει να πουλάει την πραμάτεια του στην απέναντι μεριά. Εκεί που ακόμα και τα ψάρια καταπίνουν αμάσητο το κουτόχορτο.

Αυτή τη φορά όμως υπέπεσες σε σφάλμα ολκής, αλάνθσαστε φημοσιογράφε. Με τα πρωτοσέλιδα σου προκαλείς συνεχώς το κοινό αίσθημα και πυροδοτείς το κλίμα χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Εκτός και αν στο ζήτησε κάποιος συγκεκριμένα, για να μπορέσει να περάσει αυτά που σχεδιάζει. Ξέρεις εσύ. Συνεργάζεσαι άριστα με ανθρωπάρια κάτω απο το τραπέζι. Οι μεθοδεύσεις σου αυτή τη φορά δε θα περάσουν. Έκανες ότι δεν έβλεπες στα φρικτά γεγονότα της Σουρωτής και προσέφερες κάλυψη και στέγη σε αυτούς που πρωτοστάτησαν. Τώρα χειροκροτάς τους τραμπούκους και δειλούς παραβάτες που δέρνουν δημοσιογράφους και τα κάνουν γης μαδιάμ σε ξένη χώρα. Η ανοχή και η προτροπή βίας που δίνεις στον κάθε ξεμωραμένο είναι απερίγραπτη.

Κρίμα που πριν μερικά χρόνια σου έδωσαν και βραβείο για τις καλές και έντιμες προσπάθειες που κάνεις για την Ελληνοτουρκική φιλία. Μεγάλη η χάρη αυτουνού που σε ανάγκασε να εξεφτελιστείς τόσο και να κυλιστείς ακόμα πιο βαθιά στη λάσπη. Εμείς δε σε αντέχουμε άλλο και θα σε "σπάσουμε". Είσαι το κακό και βρωμερό σπυρί που πρέπει να εξαφανίσουμε. Κανένας ΑΡΕΙΑΝΟΣ να μη δίνει τα ψιλά του στον μεγάλο πολέμιο του ΑΡΗ μας. Τον εκφραστή της προπαγάνδας των αιώνιων καλομαθημένων κρατικοδίαιτων. Οι επιθέσεις που έκανε το σπυρί αυτό στον ΑΡΗΣ FM είναι πρόσφατες και δε το αφήσουμε να περάσει έτσι. Ούτε κλικ, ούτε ευρώ, ούτε ακρόαση. Αφήστε τον να τιμωρηθεί απο την ανυπαρξία του και την μελλοντική μοναξιά του.





Ο Μπερέτα τι ώρα βγαίνει στην εκπομπή σου? Μετά το βερόν, πρίν τον Βρύζα και πολύ πιο μπροστά απο τον Σορλέν?



http://arismania.com/portal/wordpress/kkoulgr/2010/09/04/%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AF/