Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Scripta manent



Το Χορτάρι μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ιταλική Τζένοα στις 22 Αυγούστου έγραφε άρθρο με τίτλο " This Panathinaikos will self-destruct in one summer". Το νόημα της ανάρτησης ήταν πως με τις λάθος επιλογές που έγιναν τους 2 καλοκαιρινούς μήνες από την προσωρινή – πλέον- διοίκηση Βαρδινογιάννη, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να πάει στράφι η δουλειά δύο ετών που είχε βάλει την ομάδα σε άλλο επίπεδο, ξεριζώνοντας νοοτροπίες και τακτικές που στοίχειωναν χρόνια το Τριφύλλι. Μπορεί ένα μήνα πριν το άρθρο να φάνταζε μία σκέτη κινδυνολογία ή και καταστροφολογία. Όμως αυτά που γράφαμε τότε, εδώ και λίγες ημέρες τα διαβάζουμε στα sites και τις εφημερίδες. Ότι δηλαδή η νέα –επανακάμψασα- διοίκηση Πατέρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Όμως επειδή τα γραπτά μένουν το Χορτάρι έκανε λόγο για τα αυτογκόλ της διοίκησης Τζίγγερ, ακόμα πιο πριν. Από τις 17 Ιουλίου. Πλέον και αυτά τα διαβάζουμε από τα ΜΜΕ καθημερινά. Αποτελεί κοινό μυστικό μεταξύ των ρεπόρτερ του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων, πως το καλοκαίρι αυτό έκανε κακό στην ομάδα. Για την ακρίβεια την πήγε πίσω, ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Πόσο πίσω; Σίγουρα 2 χρόνια. Την γύρισε σε εποχές διοικητικής ανυπαρξίας και νοοτροπίας που είχε στερήσει τίτλους, κόσμο και ομοψυχία στον Σύλλογο.

Με αυτά που βλέπουμε και μαθαίνουμε είναι σχεδόν σίγουρο πως αν η διοίκηση Τζίγγερ έμενε ακόμα ένα μήνα, τότε ο Παναθηναϊκός θα έμενε εκτός στόχων από Οκτώβριο.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια έγραψες με αυτό σου το άρθρο !!!!!!!!!!

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλήθεια !!!!!!!!!!!

    Μακάρι να έχουν χαθεί μόνο τα αυγά (και όχι και τα πασχάλια) και να τα βρούμε γρήγορα....

    Ήδη οι άλλοι φτάσαν στα τείχη μας και σφυροκοπάνε ανελέητα, ακόμη δεν άρχισε το ρημάδι το πρωτάθλημα...

    Τα λεφτά (του CL) είναι πολλά, πάρα πολλά και όποιος έχει σαγόνια από ατσάλι θα τα φάει .... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Τζίγγερ δεν έβλεπε πέρα από τη τζαμαρία του γραφείου του και αυτό το πληρώνει αδρά τώρα η ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti les re file tetoia wra. poios asxoleitai me ton tzigger. de vlepeis oti i omada den allazei duo pases.
    o allos o nioplias edwse sugxaritiria ston katsourani. an einai dunaton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι και να έκανε ο Τζίγγερ, έπρεπε να είχε διώξει τον Κατσούρ. Ο ανθρωπος δεν την παλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή