Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Κι εμείς το ελπίζουμε


Το λάθος του Δάλουκα βαφτίστηκε από τον Α΄ αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού ως έγκλημα κατά της Ελλάδας. Οι αρχηγοί της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου μπήκαν στο μάτι του κ. Μαρινάκη επειδή είναι και οι 3 παίκτες του ΠΑΟ.


Πρώτον οτι ο Δαλούκας είναι κακός διαιτητής, το γνωρίζουμε. Από πέρσι...
Δεύτερον, σχετικά με τους αρχηγούς, αυτοί ορίζονται βάση των συμμετοχών τους στην Εθνική. Έτσι οι τρεις πρώτοι σε συμμετοχές είναι οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Σεϊταρίδης. Για την ακρίβεια ο Χαριστέας έχει περισσότερες συμμετοχές από τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, αλλά εδώ και λίγους μήνες δεν αποτελεί επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή. Ας αγόραζε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κάποιον Έλληνα διεθνή με πολλές συμμετοχές για να υπάρχει περίπτωση να μπει κάποια στιγμή στην τριάδα των αρχηγών και παίκτης των ερυθρόλευκων. Για την ιστορία ο παίκτης του Ολυμπιακού - εν ενεργεία- με τις περισσότερες συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης με 32 συμμετοχές... Καραγκούνης Κατσουράνης και Σεϊταρίδης έχουν από 99,75 και 72 συμμετοχές αντίστοιχα. Και ο Άγγελος Χαριστέας 85!


Όσον αφορά τη δήλωσή του "ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναμιλήσω αυτό το Σ/Κ", το ελπίζουμε κι εμείς, διότι οι δηλώσεις του είναι λίγο άστοχες γενικά.

2 σχόλια:

  1. eleos re paidia pia me auton ton anuparkto!!!kai o pateras persu den eixere tpt apo ligkes kai tetoia, alla den ekane mesa se 2 evdomades 4 m...es!!!ti einai auto to "pragma"???@@@???@@@???

    ΑπάντησηΔιαγραφή