Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

To Derby που όλοι αγαπήσαμε!


Τρεις άγνωστοι ποδοσφαιριστές για τον περισσότερο κόσμο, από Αργεντινή και Ισπανία, φέρονται να είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Σεμπάστιαν Λέτο, σε περίπτωση πώλησης του τελευταίου από τον Παναθηναϊκό! Η εφημερίδα μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η διοίκηση του ΠΑΟ είναι πανέτοιμη να "απαντήσει" σε περίπτωση πώλησης του Λέτο! Σε ποιόν να απαντήσει; Στούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ζητούν να μην φύγει ο Αργεντίνος; "Λέτο θέλατε ε; Πάρτε τα!". Κάπως έτσι δηλαδή! Ηχηρή θα είναι η απάντηση σίγουρα! Σε ποια περίπτωση όμως θα είναι μεγαλύτερη η αντίδραση δεν ξέρουμε! Όταν φύγει ο Λέτο ή όταν έρθει ο νέος Τσιρόλα;

16 σχόλια:

  1. Ακόμα γελάω με τον τίτλο του άρθρου... μπράβο ρε Χορτάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i klirwsi tis eyrwliga

    http://newspao.blogspot.com/2010/07/blog-post_7833.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οργή μας θα γίνει ποτάμι να τους πνίξει. Ας τολμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΤΣΟ-SITE...

    http://www.kriti13.gr/home/index.php?option=com_content&task=view&id=248&Itemid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάε την τουλούμπα σου και άσε μας ρε φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έβλεπα κάτι βιντεάκια από τα παλιά και μου ήρθε ιδέα. Μεταφέρετε την εσείς που του μιλάτε...
    Αν θέλει να διώξει Νίνη για να πάρει money, μπορεί να φέρει έναν παίκτη που θα κάνει τεράστιο γκελ στην ομάδα, θα έρθει τσάμπα και με μικρό συμβόλαιο...ποιός είναι???
    http://www.youtube.com/watch?v=03SlU_2IfzI&feature=related

    ρε τι θυμήθηκα βραδιάτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να καταλάβουμε τι παίζει, σκεφτείτε τι μίζες παίχτηκαν για να έρθει ο εκλεκτός του Φρείτας!. Ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πιο αργός απο τον Μαιστορόβιτς σε μια θέησ που ήμαστε πλη΄ρεις. Το όνομα αυτού? Βιάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante glyftronia mazeutikate oloi mpas kai paret kanena eisitirio sto syndesmo.Anthropoi me myalo maimous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala mazeue ta salia apo to pliktrologio tora palioglyftroni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re touloumpa mh mas antigrafeis tis atakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kryos idrwtas exei piasei tous epidotoumenous tsatsous ths gavrooikogeneias gia ayta poy erxonte
    24wra varane sta pc ta erpeta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO PIRES KOYKLA TO DIARKIAS TOY DERTI?
    TSATSONIA TOY 50ARIKOY TOIXO TOIXO FETOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος αναγνώστης έχει στοιχεία για "τσατσους" και "γλυφτρόνια" για το Χορτάρι, να τα παραθέσει. Αλλιώς παρακαλούμε να σταματήσει να κάνει αυτά τα σχόλια. Τετοιου τύπου σχόλια με συκοφαντίες δυστυχώς θα σβήνονται και αν συνεχιστεί θα αναγκαστούμε να απευθυνθούμε στην Google για να μας ενημερώσει σχετικά με αυτούς που τα κάνουν!

    Επίσης παρακαλείστε άλλη μια φορά να μην βρίζετε στα σχολιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοίτα να δεις ρε πως φυτρώνουν οι "αγνοί" υποστηρικτές του Τζίγκερ του προέδρου της μεγαλύτερης ομάδας της Αθήνας και ίσως και ολόκληρης της Ελλάδας! Για να υποστηρίζουν βέβαια κάποιοι ότι το χορτάρι πληρώνεται από τον Βγενόπουλο πάει να πει ότι και οι ίδιοι πληρώνονται από τον Τζίγκερ γιατί αλλιώς άλλος λόγος να υποστηρίξεις την εποχή του τζιγκεριακού καιτης καρπαζιάς δεν υπάρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. gkotzo se geloiopoihse o pateras sto radiofwno kai exeis parei svarna twra ta sites kai vrizeis oti kineitai. kai oi tyfloi eidan pleon. opote to mono pou menei na kaneis einai na vgeis anoixta kai na uposthrikseis vardinogiannh kai na peis oti ta pairneis. de tha se parekshghsei kaneis, pistepse me. isa isa, tha einai ntompro ek merous sou. tha einai h apopsh sou. oti dhladh goustareis tzigger re paidi mou. pou den einai kako. oloi exoume ta kousouria mas. apla esy thes na mas to metadwseis. e auto de ginete re anthrwpe. kai me ton tropo pou to kaneis, giauto se lene upallhlo, xafie, tsatso, glyfth kai ta loipa. vges kai pes loipon oti goustareis tzigger. opws eipe autos oti sou plhrwne thn asfaleia. dhladh malakas eiani autos kai esy o ksypnios? e oxi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΖΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑΛΛΟ?

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΠΑΥΛΟ, ΟΠΟΤΕ? ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ? ΓΙΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΣΕ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ? ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ? ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή