Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Τα αυτογκόλ του Τζίγγερ



Πολλά λάθη μαζεμένα από τη "νέα διακυβέρνηση" στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα αυτογκόλ "γράφουν" ανελλιπώς και το μοναδικό θύμα στην όλη υπόθεση είναι ο κόσμος του Τριφυλλιού που καθημερινά γίνεται μάρτυρας της διάλυσης όσων πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός Σύλλογος. Για να τα συνοψίσουμε όμως για να δούμε τα βήματα ένα προς ένα. Ή μάλλον τα αυτογκόλ!


1. Η ομάδα έμεινε 2 μήνες ακέφαλη. Και αυτοί οι δύο μήνες ίσως να ξεκινούσαν πριν λίγες ημέρες όταν και έληγε κανονικά η θητεία του Πατέρα. Βέβαια ο πρώην πρόεδρος των πρασίνων "έτρεξε" τις εξελίξεις για το κοινό καλό και ήρθε σε ρήξη αρκετά πριν λήξει και επίσημα η θητεία του.


2. Η στελέχωση της ομάδας ξεκίνησε με την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή που μέχρι τώρα ούτε έχει αγοράσει ούτε έχει πουλήσει κάποιον από τους υπο παραχώρηση παίκτες. Το μόνο που έχει προσφέρει είναι κάποιες προτάσεις για παίκτες (άγνωστους) που είχε συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Θα κάναμε λόγο για έναν τεχνικό διευθυντή χωρίς λόγο ύπαρξης λοιπόν μέχρι στιγμής.


3. Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος να τρέξει τα θέματα της ομάδας ορίστηκε, πριν ακόμα βρεθεί πρόεδρος ο οποίος υποτίθεται πως δε θα ήταν γλάστρα, ο κ. Γόντικας. Μέχρι στιγμής μόνο δηλώσεις μετράμε από τον αντιπρόεδρο του Τριφυλλιού ενώ χρεώνεται και το ΑΡΧΙΚΟ ναυάγιο στο θέμα της μεταγραφής του Γκαλάς.


4. Δεν ορίστηκε πρόεδρος κάποιος μέτοχος. Κάποιος άνθρωπος δηλαδή που θα έχει λόγο και θεωρητικά αλλά και πρακτικά-οικονομικά στα ζητήματα της ομάδας.


5. Δεν βρήκε πρόεδρο κοινής αποδοχής παρά τις φήμες για το αντίθετο. Εκτός αν το "κοινής αποδοχής" πήγαινε στο να τον θέλουν οι δύο οικογένειες, Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου.


6. Και σημαντικότερο. Πρόεδρος ορίστηκε ένας άνθρωπος κατά κοινή ομολογία άσχετος με τον χώρο αλλά και τον Παναθηναϊκό. Το χειρότερο είναι πως αυτός ο άνθρωπος προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής. Έναν χώρο που τα τελευταία χρόνια έχει απαξιωθεί και χλευαστεί πάρα πολύ έντονα από την Ελληνική κοινωνία. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σκέφτηκε κάτι σαν κι αυτό: "ποιον χώρο μουτζώνει όλη η χώρα; Την πολιτική σκηνή. Ε, από εκεί θα βρω πρόεδρο!!"...


7. Προέδρου συνέχεια. Κάτι δεν πάει καλά με την όλη συζήτηση γύρω από το αν ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι Παναθηναϊκός ή όχι. Πάντως η ζωή έχει δείξει πως όπου υπάρχει καπνός...


Μέσα σε όλα αυτά οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πλέον καθολικές. Αν πριν κάποια χρόνια μιλούσαμε για ένα πολύ μεγάλο μέρος των Παναθηναϊκών που δεν επιθυμούσαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο τιμόνι του Συλλόγου, τώρα πλέον μπορούμε να πούμε πως η συντριπτική πλειοψηφία απαιτεί την απομάκρυνση της οικογένειας από τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του αντιπροέδρου λοιπόν ορίστηκε ο πρώην βολεϊμπολίστας Γόντικας, στη θέση του τεχνικού διευθυντή ποδοσφαίρου ο πρώην δημοσιογράφος Φρέιτας, στη θέση του προέδρου ο πρώην αρχηγός κόμματος Κωνσταντόπουλος και φήμες κάνουν λόγο πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν για τις θέσεις κλειδιά της ομάδας. Μία από αυτές τις θέσεις είναι και ο υπεύθυνος επικοινωνίας ας πούμε. Φήμες θέλουν τον υποψήφιο για αυτή τη θέση να προέρχεται από συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ως "το δελτίο τύπου" του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

6 σχόλια:

  1. koita fotografia thee mouuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa koita poioi ekproswpoun ton PANATHINAIKOOOOOOOO aaaaaaaaa ksernaw sta moutra sasssssssssssssss pou8enades proswrinoi katakahmenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και χοντρά επικοινωνιακά λάθη. Όπως η επιστολή που στάλθηκε στους προς ανανέωση κατόχους διαρκείας, όπως το γεγονός ότι ενώ τα προηγούμενα χρόνια στους νέους κατόχους διαρκείας δινόταν κάποιο δώρο φέτος δεν δόθηκε τίποτε, όπως το γεγονός ότι στην κάρτα διαρκείας για πρώτη φορά δεν περιλαμβάνονται τα παιχνίδια των play-off και τα φιλικά.

    Ακόμα και το γεγονός ότι τον Γκοβού τον φωτογράφησαν με την επετειακή φανέλα του 2008 και όχι με την φανέλα της Πρωταθλήτριας ομάδας του 2010 δείχνει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. deixnei oti theloun na sunexisoun apo kei pou afhsan. oti ola auta pou eginan mesa se 2 xronia theloun na ta ksexasoun kai na ta ksexasei kai o kosmos. akoune double kai syfiliazontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auto pou 8a skasei se liges meres 8a tous steilei apo ekei pou hr8ane... stay tuned

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ !!

    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ !!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗ,ΔΟΜΑΖΟΥ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,
    ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ,ΡΟΤΣΑ,ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ,ΚΥΡΑΣΤΑ,ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ,ΒΑΖΕΧΑ,-----------ΚΕΝΟ----------,ΣΙΣΕ !!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ
    Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΟΟΟΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΛΕΙΣ , ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!


    Π Α Ν Α ΘΗ Ν Α Ι Κ Ο Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή