Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Οι νέες εμφανίσεις του Άρη, για τη σεζόν 2010 - 2011


Με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε εχθές το μεσημέρι τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011. Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ARIS MEGASTORE, έδωσε σύσσωμο το τεχνικό τιμ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Οι νέες εμφανίσεις των «κίτρινων» είναι σχεδιασμένες με την μοναδική τεχνογνωσία και ποιότητα της UNDER ARMOUR.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Oriol Lozano ο οποίος ανέφερε: «Οι στολές είναι πολύ όμορφες και καλής ποιότητας. Ο κόσμος από τώρα δείχνει την συμπαράστασή του στην ομάδα. Ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι έτσι και κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ θετικές. Όχι μόνο από την διοίκηση και τον κόσμο, αλλά και από την ποιότητα που συνάντησα στην Αυστρία. Ξεκινήσαμε νωρίς φέτος την σεζόν ώστε να προετοιμαστούμε όσο δυνατόν καλύτερα εν όψει των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Μετά μίλησε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ελευθερούδης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την συνεργασία με την «UNDER ARMOUR». Πρόκειται για μια μεγάλη εταιρεία και για τα επόμενα τρία χρόνια θα ντύνει την ομάδα μας. Είναι μια μεγάλη επένδυση».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «κίτρινων», Θανάσης Αθανασιάδης, τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της εταιρείας που σε μια δύσκολη εποχή επενδύει στον Άρη. Η συμφωνία μας δίνει νέους αγωνιστικούς στόχους. Θα υπάρχει πλήρη παροχή αθλητικών ειδών. Θα συνδυαστεί με αποτελέσματα. Καλή σεζόν».

Τέλος ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, επεφύλασσε μια έκπληξη για τους φιλάθλους της ομάδας καθώς ανακοίνωσε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα:«Ευχαριστούμε την «UNDER ARMOUR» για την συνεργασία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους Πρίττα και Σηφάκη που μας έκαναν υπερήφανους με την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης θέλω να πω ότι έχουν κλείσει δύο ακόμη μεταγραφές. Πρόκειται για τον επιθετικό από τη Γουατεμάλα, Carlos Ruiz, και τον Ισπανό τερματοφύλακαJuanma».


LINK: http://www.sportena.com/2010/07/parousiasthkan-epishma-oi-nees-emfaniseis-tou-arh-gia-thn-sezon-2010-2011-photos-videos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου