Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Μια βασίλισσα στα αποδυτήρια!



Μια γυναίκα δεν έχει θέση στα αποδυτήρια μιας ομάδας ποδοσφαίρου, πολύ περισσότερο μια βασίλισσα. Ωστόσο, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μπήκε στα «άδυτα» της «Furia Roja» αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού του Μουντιάλ 2010 με τη Γερμανία, για να συγχαρεί τους παίκτες του Vicente Del Bosque για την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ.

Η «γαλαζοαίματη» επισκέπτρια καταχειροκροτήθηκε, αλλά την παράσταση έκλεψε ο. ήρωας με το μπουρνούζι Carles Puyol, ο οποίος παρουσιάστηκε μπροστά στη βασίλισσα ημίγυμνος και έχοντας μόνο μια πετσέτα στη μέση, αφού μόλις είχε βγει από το ντους!

Ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ αντίκρισε έκπληκτος τη βασίλισσα Σοφία και έσπευσε να τρέξει μακριά, γεμάτος ντροπή για την περιβολή του. Την ίδια στιγμή πάντως, οι συμπαίκτες του «Puy», όπως είναι το υποκοριστικό του Καταλανού αμυντικού, φώναζαν ρυθμικά προς τιμήν του.

Την αποθέωση γνώρισε και ο προπονητής της ομάδας, ενώ η βασίλισσα Σοφία αποχαιρέτησε τους Ισπανούς διεθνείς, λέγοντάς τους «Σας αφήνω, σας αφήνω, θα τα πούμε στο Γιοχάνεσμπουργκ»!

www.sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου