Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Βασικά δεν το είπε έτσι ακριβώς...


Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γκοβού στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟ στην Αυστρία:


-Εχεις σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού όταν έπαιζε στη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορείς να υποσχεθείς ότι θα το κάνεις και τώρα;


«Δεν είναι εύκολο να υπόσχεσαι ότι θα σκοράρεις αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω όπως και με τη Λιόν. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει».


Μετάφραση της δήλωσης από την εφημερίδα "Πράσινη": "Θα τους καρφώσω πάλι!", "Τα παλιά καλά φιστίκια θυμήθηκε ο Γκοβού", λέει η εφημερίδα. Ποια φιστίκια θυμήθηκε ρε παιδιά; Και ποιος είπε, πότε, πως θα "καρφώσει" πάλι τον Ολυμπιακό; Ξέρετε να διαβάζετε ή το μόνο που σας νοιάζει είναι να φανατίσετε και να προπαγανδίσετε από τη στιγμή που στο τέλος της συνέντευξης υπάρχει αυτή η δήλωση που αναιρεί αυτόματα τα άκυρα πρωτοσέλιδα που βγάζετε:


-Στη Γαλλία αντιμετώπισες τον Μιραλάς ως παίκτη της Σεντ Ετιέν. Τώρα που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό θέλεις να του στείλεις κάποιο μήνυμα;


Παρέμβαση Σισέ: «Οχι δεν το κάνουμε αυτό. Δεν στέλνουμε μηνύματα. Είναι κακή τύχη. Ο Ντιόγκο το έκανε πέρυσι για μένα και είδατε τι έγινε σε αυτόν όλη τη σεζόν. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».


1 σχόλιο:

  1. Αφού τα κλέβεις που τα κλέβεις τα σχόλια από το board των GWF βάζε και την πηγή... Δεν είναι κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή