Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Λευκή πετσέτα από Τζίγγερ με αφορμή τις σημερινές εκλογές!!!

Φοβερό παρασκήνιο στις σημερινές εκλογές της Σούπερ Λίγκας. "Μαξιλαράκι" για την εκλογή Κανελλόπουλου ο Τσακίρης που στηρίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης!!! Σε ελάχιστα λεπτά αρχίζουν οι διαδικασίες και το παρασκήνιο έχει οργιάσει. Ως λευκή πετσέτα χαρακτηρίζεται από αρκετούς η επιλογή Τζίγγερ τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θέλει να επανέλθει δυναμικά στο παρασκήνιο. Ο ένας χρόνος "50-50" δε φαίνεται να έχει συνέχεια και αν δε δεχτεί τις πιέσεις Μαρινάκη ο Πηλαδάκης, για πρόεδρος κοινής αποδοχής, τότε ο Κανελλόπουλος είναι το πρώτο φαβορί. Όπως έχει δηλώσει πρόσφατα ο Γ. βαρδινογιάννης η εμπλοκή στο παρασκήνιο είναι κάτι το οποίο η οικογένειά του δεν εγγρίνει και έτσι μετά την παραίτηση Πατέρα και τη λευκή πετσέτα από τον Τζίγγερ το Ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως επιστρέφει στην προ διετίας κατάσταση, με τις ευλογίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟ. Έτσι μάλλον εξηγείται και η μανία των επικοινωνιολόγων του Γιάννη Βαρδινογιάννη (τους οποίους δεν αναγνωρίζει επίσημα, αλλά ανεπίσημα προστατεύει) να παρουσιάσουν σαν "όπλο Τζίγγερ" τον Τσακίρη, σε μία μάχη που έχει ήδη κριθεί. Έχοντας πιαστεί βέβαια από τη συνάντηση Τζίγγερ - Πατέρα, όταν ο τελευταίος είπε στον μεγαλομέτοχο πως με τη λογική του μοντέλου Γόντικα - Φρέιτας είναι και ο Κανελλόπουλος για μία θέση στην ΠΑΕ που είναι και γνώστης του ...αντικειμένου. Προφανώς ειρωνικά.

4 σχόλια:

  1. touloumpa elpizw na goustareis giati fetos exete na treksete oso den etrekse o carl luis se oli tou tin zwi ....


    "TI SE 6 MINES , TI SE 1 XRONO TI SE 2 XRONIA"
    "THA POULISEI DEN MPOREI NA KANEI ALLIWS"
    "TO POTAMI PISW DEN GYRNA"

    Tade Efi

    Antreas Bgenopoulos
    (O biastis tis amelwtis touloumpas)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μην ανησυχείτε...
    πιστεύει κανένας ότι υπάρχει περίπτωση ο Βαρδινογιάννης να αφήσει την ομάδα απροστάτευτη από το παρασκήνιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΕΙΩΤΗΣ. ΦΩΝΑΖΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΑΛΟΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ.
    Ο ΠΑΥΛΟΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ!!! ΑΠΛΩΣ ΕΙΔΕ ΚΙ ΕΚΡΙΝΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ 'ΒΛΑΜΕΝΟ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣΑΝΗΨΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ!!
    Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή