Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ξύλο ανάμεσα σε προπονητή, παίκτες και δημοσιογράφο στη Βραζιλία (video)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της χθεσινής (21/7) αναμέτρησης ανάμεσα στη Vitoria και τη Goias, στην έδρα της πρώτης, για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.


Ο τεχνικός της Goias, Emerson Leao, και τρεις παίκτες του επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγούνταν με 2-0 ισοφαρίστηκαν σε 2-2. Με το τελευταίο σφύριγμα ο Roque Santos, ο άτυχος ρεπόρτερ, πλησίασε τον Leao ρωτώντας τον τι έφταιξε και η ομάδα του έχασε το προβάδισμα.


O Βραζιλιάνος προπονητής εξοργισμένος από τις αποφάσεις του διαιτητή, προφανώς δεν ήθελε να απαντήσει και ξέσπασε στο Santos. Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια και στον καβγά ενεπλάκησαν οι ποδοσφαιριστές της Goias. Αν και οι περισσότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, οι Marcao, Romerito και Rafael Mour επιτέθηκαν στο δημοσιογράφο – υπό το βλέμμα της στρατιωτικής αστυνομίας η οποία αν και βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο δεν έκανε απολύτως τίποτα – και ο Mour τον γρονθοκόπησε ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ο Santos όταν συνήλθε κατέθεσε μήνυση εναντίον των τεσσάρων «νταήδων» που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιαιοπραγία.


Δείτε το βίντεο:



www.sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου