Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Aλλαγή σκηνικού!


Εκεί που ο Παναθηναϊκός όδευε προς ναυάγιο για την μεταγραφή ενός μεγάλου παίχτη στη θέση του κεντρικού αμυντικού, μετα και την συμφωνία του Κρις με την Λυόν για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του παρόλο που όπως λεγόταν είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟ, ήρθε μια σημερινή είδηση να αλλάξει τα δεδομένα. Ο πρώην πρόεδρος του Τριφυλλιού Νικόλας Πατέρας είναι διατεθημένος να δώσει προσωπικά 500.000 ευρώ ετησίως ωστέ να καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει τους πράσινους από τον Γουιλιάμ Γκαλάς! Ο Παναθηναϊκός λοιπόν βρίσκεται πολύ κοντα στην απόκτηση του Γάλλου διεθνή και μπορεί να στρέψει και το ενδιαφέρον του πλεόν και στην απόκτηση και άλλου παίκτη μικρότερου μεγέθους για παρτενέρ του Γκαλάς που θα μονομαχήσει για μια θέση στην ενδεκάδα με τους Μπιάρσμιρ, Καντε και Σαριέγκι.



Ο Νικόλας Πατέρας ωστόσο ξεκαθάρισε πως η προσφορά του ισχύει για τον Γκαλάς και μόνο και με την προϋπόθεση να μην παραχωρηθεί κανείς από τους πρωτοκλασάτους παίχτες της ομάδας! Επίσης υπενθύμισε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όπως είχε πεί για λόγους αρχής λόγω της διαφωνίας του με τον Τζίγγερ. Ο Γκαλάς λοιπόν όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει φανέλα και από τα κόκκινα της Αρσεναλ να φορά τα πράσινα του Παναθηναϊκού του χρόνου! Τα λεφτά, που ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, υπάρχουν, οι συζητήσεις υπάρχουν εδώ και μήνες, απομενουν οι χειρισμοί της τωρινής διοίκησης!

6 σχόλια:

  1. deksou thn elehmosynh katakahmenako tzigger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tzigger h pairneis ton gkalas kai eisai ligourhs
    h den dexesai ta lefta tou patera kai eisai gauros
    h pairneis daneio kai feswneis kiallo ton pao.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρνηθηκε ο γαυρος του κερατα, αρνηθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια πόσα χρειαζόμαστε για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Γκαλάς;

    Θα τα δώσει ο Παύλος ("ό,τι χρειαστεί ο Παναθηναϊκός"). Και θα τσοντάρει και ο φίκο... εχμ, ο νέος μας πρόεδρος ήθελα να πω (αν και γαύρος δεν νομίζω να αρνηθεί...).

    ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!

    Και τώρα ας απαντήσει το παρεάκι που λυμαίνεται την Πανάθα μας ότι επιμένουμε για την χορηγεία γιατί πρέπει να πληρώσουμε μισθά σε παρατρεχάμενούς μας, μίζες και τα μπότοξ της μαμάς Μαριάννας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=wKk0r960NtQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή