Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Άλλο πέρσι άλλο φέτος...


Πέρσι τέτοια περίοδο περίπου (17/7) οι πράσινοι ηττήθηκαν σε φιλικό αγώνα με από τη Χόφενχάιμ με 1-0. Τότε η εφημερίδα SportDay, είχε βρει τον Παναθηναϊκό χωρίς ρυθμό και ανύπαρκτο επιθετικά και τους Γερμανούς σαφώς ανώτερους. Χθες ο ΠΑΟ ηττήθηκε από τη Γερμανική Μάιντζ με 2-0 όμως η ίδια εφημερίδα είδε τον Παναθηναϊκό έτοιμο να ανεβάσει στροφές ώστε να είναι ακόμα καλύτερος... Τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Και τα φιλικά είναι για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές και όχι οι δημοσιογράφοι. Σε κάποιο φιλικό ο προπονητής μπορεί να δοκιμάσει ένα πολύ συγκεκριμένο "πράγμα" και να θέλει να δει την αντίδραση της ομάδας σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα κ.ο.κ. Όσοι υποστηρίζουν πως οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας δεν θα έπρεπε να μεταδίδονται από την τηλεόραση μάλλον έχουν δίκιο, διότι πολλά εσφαλμένα συμπεράσματα μπορεί να εξάγουν όσοι δεν γνωρίζουν τι ήθελε να δοκιμάσει ο προπονητής στο κάθε φιλικό ματς. Τέλος πάντων. Τώρα τι άλλαξε στη "θεωρία" των φιλικών για την εφημερίδα, που μάλλον γνωρίζει τη χρησιμότητα των φιλικών, δεν ξέρουμε. Ίσως η δημιουργία εντυπώσεων. Και φέτος και πέρσι. Αλλά για ποιον λόγο πάλι δεν γνωρίζουμε...


4 σχόλια:

  1. ε ναι, αφου περσι ηταν η ομαδα του προεδρου αλεξιπτωτιστη νικολα πατερα. οτι εχει σχεση με πατερα δε μας κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala thn kanoun th douleia oi tziggerroufianoi. Ka8yshxazoun ton kosmo. Persi tetoia periodo eixan ferei thn katastrofh oi kotes. Den pa na kovei tarifes sta filika h omada kai h amyna na einai pio asteia kai apo ton Mhtsikwsta? Den peirazei, exoume tzigger twra. Aytos kserei! (pws na mas katastrepsei).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ... ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

    ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή