Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πολλά κέρδη η Ένωση


Αρκετά ήταν τα κέρδη που αποκόμισε η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Αυστραλία. Εκτός από την πρωτιά στο Τουρνουά με τις Σίδνεϊ, Μπλάκμπερν και Ρέιντζερς, ο Δικέφαλος είχε και οικονομικά οφέλη από τη συμμετοχή, τις πωλήσεις από την μπουτίκ αλλά και την αύξηση στις πωλήσεις των διαρκείας οι οποίες έφτασαν τις 10.000. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η Ένωση επικράτησε στα φιλικά και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά της Αυστραλίας. Η αρχή έγινε με το με το 5-3 επί της σχετικά αδύναμης και άγνωστης Σίδνεϊ. Λεονάρντο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος, Καφές και Σκόκο οι σκόρερ, σε ένα ματς που η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε και αμυντικά κενά. Στη συνέχεια η ΑΕΚ νίκησε την Μπλάκμπερν των Ρόμπινσον Γκιβέ και Έμερτον. Στο παιχνίδι αυτό η Ένωση έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και το τελικό 2-1 διαμόρφωσαν οι Λυμπερόπουλος και Σκόκο με πολύ όμορφα γκολ. Τελευταίο φιλικό τεστ ήταν το ματς με τους Σκοτσέζους. Η κεφαλιά του Μπερνς στο 73ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει τη φιλική νίκη στην ΑΕΚ απέναντι στην Ρέιντζερς.

Εκτός από τα αγωνιστικά κέρδη όμως η ομάδα έβαλε στο ταμείο της κοντά στις 350.000 ευρώ από τη συμμετοχή αλλά και τις πωλήσεις προϊόντων που έκαναν ανάρπαστα οι Έλληνες ομογενείς. Σημαντική ήταν η σταθερή παρουσία 5.000 φίλων της ΑΕΚ στα παιχνίδια οι οποίοι απαίτησαν γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Οι καλές εμφανίσεις της Ένωσης έστειλαν το μήνυμα και η κίνηση στις κάρτες διαρκείας αυξήθηκε την τελευταία εβδομάδα και πλέον αγγίζει τα 10.000. Αριθμός σαφώς μικρότερος από αυτόν που στοχεύουν οι διοικούντες, όμως δεδομένης της κατάστασης και της συσσωρευμένης ατιτλίας άκρως ενθαρρυντικός για την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου