Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Αθήνα, Καναδάς, Κρήτη και τώρα Αυστρία

Ακόμα μία διαδήλωση διαμαρτυρίας, αυτή τη φορά σε φιλικό αγώνα στο Κίτζμπουελ, ενάντια στην ιδιοκτησία Βαρδινογιάννη πραγματοποίησαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Μετά το φιλικό με τη Μπενφίκα στον Καναδά στα τέλη Μαΐου, τις συνεχόμενες συγκεντρώσεις έξω από τα Δ.Σ του Ιουνίου στην Αθήνα αλλά και μετά την "επίθεση αυτοκτονίας" που έκαναν οι Κρητικοί οπαδοί των πρασίνων στο μίτινγκ "Βαρδινογιάννεια" στην Κρήτη, μία ακόμα πόλη γνώρισε την αποδοκιμασία των οπαδών του Τριφυλλιού προς το πρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ήταν ο χθεσινός φιλικός αγώνας (ήττα από τη Γουέστ Χαμ 0-1), στο Κίτζμπούελ όπου αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν από Αυστρία και Γερμανία και έδωσαν το παρόν με συνθήματα και πανό εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Μάλιστα γίναμε και αυτήκοοι μάρτυρες ύβρεων που δυστυχώς πέρασαν πεντακάθαρα από τα μικρόφωνα της ConnX-TV. Σχετικές φώτο:



8 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!Σάββατο, Ιουλίου 24, 2010

    "ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Στέφανος Κούμπης, Πρώην στέλεχος της εφημερίδας "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", σύζυγος Κουμπή. Κορη του εκδοτη Θεοδωρου Νικολαιδη ιδιοκτητη και εκδοτη της εφημεριδας ''φως των σπορ'' Επαγγελματική Εμπειρία (Αθλητικογράφος) * 1996 -2007: Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.... * 1987-1995: Αθλητική εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2010_07/skts.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ. ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POYLA KAI POYLO
    ALHTHEIA GIATI DEN THELEI NA MPOYN ORKOTOI LOGISTES STHN PAE?
    MIPOS KRYBEI KATI?
    PAEI KAI TO EPIXEIRHMA OTI DEN XROSTAME.
    EISAI ANEPITHIMITOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοιχτή επιστολή προς Βαρδή & Γιάννη Βαρδινογιάννη

    http://www.leoforos.gr/blog/1143/anoihte-epistole-pros-varde-gianne-vardinogianne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fyge epitelous re tzigger, fyge re anthrwpe. fyge, fyge, fyge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pula trexa fyge RE TAGARI , tzigger

    ΑπάντησηΔιαγραφή