Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Media-friendly Gennaro!




Δεν ξέρουμε ποιος πήρε σβάρνα ποιον. Οι εφημερίδες τον Γκατούζο ή ο Γκατούζο τις εφημερίδες αλλά η αλήθεια είναι πως σήμερα δύο εφημερίδες έχουν συνέντευξη του Ιταλού έμπειρου μέσου. Μάλιστα από τη συνέντευξη του στον "πρωταθλητή" το πιο ωραίο απόσπασμα ήταν αυτό: «Μεγάλωσα στην Καλάμπρια και επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως είναι ο καιρός και ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Η χώρα σας είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζεις και φυσικά για να παίζεις ποδόσφαιρο. Έχετε ήλιο, θάλασσα, όμορφες τοποθεσίες και αυτά είναι σημαντικά για κάθε άνθρωπο που θα έρθει να μείνει εκεί». Βέβαια για να μην αδικήσουμε τον αμυντικό μέσο της Μίλαν, δήλωσε πως έχει μιλήσει και με τον Μαρέσκα και έχει μάθει πως ο Ολυμπιακός είναι ένα καλά οργανωμένο κλαμπ με υψηλούς στόχους.

5 σχόλια:

  1. ο μπερλουσκονι ειχε πει παντως οτι δεν τον αφηνει. βεβαια οι οπαδοι τον βριζουν γιατι κανει φτηνες μεταγραφες και του λενε να μην πουλησει τους μεγαλους παιχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΡΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!! ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΡΙΕΡΑ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία χώρα για να μεινεις λέει ο Γκατούσο. Για να πάίξεις μπάλα σε θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή