Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Το μοναστήρι να ΄ναι καλά!

Ο Γκοβού ήρθε για τον Παναθηναϊκό και αποτελεί μία σπουδαία μεταγραφή. Από κει και πέρα όμως δεν είναι λίγες οι πηγές που αναφέρουν ως δεδομένη(!) την πώληση του Σωτήρη Νίνη στην Μάντσεστερ Γ. καθώς και πολύ πιθανή την νέα προσφορά της Μπενφίκα για τον Λέτο (περίπου 8 εκ. ευρώ). Η δήλωση του Νίκου Νιόπλια πως "όποια θέση αδειάζει, θα την καλύπτουμε" προκάλεσε εύλογες ανησυχίες στον κόσμο της ομάδας για τις ενδεχόμενες πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών. Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο η διάλυση δηλαδή μίας επιτυχημένης ομάδας, η οποία άρχισε με τον πόλεμο στα διοικητικά της ΠΑΕ, τότε άσχημες μνήμες θα ξυπνήσουν στους οπαδούς του Τριφυλλιού καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κατά το παρελθόν έγινε κάτι τέτοιο. Εδώ κολλάει και η ιστορική ατάκα του Γιώργου Βαρδινογιάννη, το μοναστήρι να ΄ναι καλά!

8 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟ-ΜΟΡΙΣ-ΜΑΝΤΖΙΟ-ΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΗΝ ΜΑΜΗΣΑΤΕ.........!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sto xortari xekinisate kala alla teleutaia pate apo to kako sto xeirotero.Synexes sproximo tou Vgeno kai tou Patera kai anti-Vardinogianniki politiki les ki eisaste fyllada typou Protathliti.Den katalava diladi,oi paiktes den exoun timi?An (ontos)yprxei protasi gia 10 ek gia ton Leto eseis tha ton kratagate?An ogia ton Nini ertei protasi pou kalyptei tin ritra eseis pisteuete pos prepei na meinei?Tote filoi mou kante ena blog gia hooliganous na lete oti sas katevei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασες κάπου στο Χορτάρι φίλε, πως ένας παίκτης πρέπει να μείνει ή πρέπει να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

    Πάντως εάν θέλεις την άποψη μας, αυτή τη στιγμή μιλάς για δύο παίκτες. Πρώτον ο Νίνης ο οποίος είναι ένας ταλαντούχος Έλληνας παίκτης -για πολλούς ο πιο ταλαντούχος στη θέση του- και ακόμα δεν έχει καταφέρει πολλά με την ομάδα του, καθώς είναι πολύ μικρός. Δεύτερον λες για τον Λέτο. Οι συγκρίσεις με τον Ντι Μαρία το οποίο θέλει να αντικαταστήσει η Μπενφίκα ήταν αναπόφευτκες στο Μουντιάλ. Όχι επειδή ο Ντι Μαρία δεν έκανε καλό τουρνουά αλλά γιατί καλώς ή κακώς ο Λέτο αυτή τη στιγμή λογίζεται ως ένα από τα καλύτερα αριστερά χαφ στην Ευρώπη. Τώρα αν εσύ ως φίλος του ΠΑΟ θέλεις αυτοί οι παίκτες να φύγουν, κάτι θα ξέρεις παραπάνω και εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

    Γι αυτό και δεν πήραμε θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ESY ANWNYME H TSEPH TOY TZIGGER EISAI KAI 8IXTKES AN TYXON DEN POYLH8EI O LETO KAI O NINIS? KATSE KALA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό.
    Όχι μια επιχείρηση από την όποια οι Βαρδινογιάννηδες πρέπει να κονομάνε.
    Δεν είναι Ξανθή και Πανιώνιος για να κοιτάζει πως θα πουλήσει τους βασικούς του ώστε να κονομήσουν οι ιδιοκτήτες του.
    Μάλλον λάθος ομάδα υποστηρίζεις εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκου τι λέει ο άλλος!! Αμα έρθουν προτάσεις να φύγουν. Ναι ρε να έρθει πρόταση και για τον Σισέ. Να φύγει έτσι; Τι να κάνουμε. Τα λεφτάκια του τζίγγερ πρέπει πρώτα να κοιτάμε. Να έρθει πρόταση και για τον Σιμάο και για τον Ζιλμπέρτο. Και για τον Τζόρβα. Και για τον Κατσουράνη. Για όλους!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΛΕΕΙ. ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΩΣΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΔΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ.

    ΡΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ. ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. touloumpaaaaaaaaaaaaaa rompaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://stopstonpolemo.blogspot.com/2010/07/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή