Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Πρόεδρος από το πουθενά


Πριν από δύο χρόνια όταν η πολυμετοχικότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟ κλήθηκε να επιλέξει πρόεδρο, αυτός ήταν ένας εκ των μετόχων και μάλιστα προσωπική πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο κ. Πατέρας. Η διοίκηση Πατέρα κατά γενική ομολογία υπήρξε άκρως επιτυχημένη και στα αγωνιστικά θέματα αλλά και στο παρασκήνιο όπου ο Παναθηναϊκός είχε απαξιωθεί εντελώς.

Τους τελευταίους δύο μήνες μετά την παραίτηση Πατέρα το θέμα "πρόεδρος του ΠΑΟ" έχει γίνει σίριαλ. Η εκλογή πάει από βδομάδα σε βδομάδα και αρκετά από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι επιεικώς τραγικά για τον προεδρικό θώκο ενός Συλλόγου. Διαβάσαμε και ακούσαμε για πολιτικούς, καλλιτέχνες, παλαίμαχους αλλά όχι για κάποιον μέτοχο. Και αυτό από τη στιγμή που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε ευθύς εξαρχής πως δεν έχει το χρόνο, αλλά και ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει απορρίψει το ενδεχόμενο πολλές φορές και κατηγορηματικά.

Πως είναι δυνατόν να επιλέγεται ένας πρόεδρος που δεν έχει άμεση σχέση με τα πρόσωπα που τρέχουν την ομάδα αυτή τη στιγμή; Πριν δύο χρόνια μπήκε πρόεδρος ένας μέτοχος κοινής αποδοχής και είπαν οι μέτοχοι πως η προεδρία Πατέρα θα διαρκέσει δύο χρόνια, θα κριθεί τότε και μετά ίσως να μπει ένας άλλος. Οι νέοι μέτοχοι μπήκαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό υποτίθεται, όχι μόνο να "βάλουν λεφτά" αλλά και να τρέξουν την ομάδα. Να ασχοληθούν ενεργά. Η διετία πέρασε, η προεδρία Πατέρα κρίθηκε και έλαβε τέλος με μία μεγαλοπρεπή φιέστα, οι εγγυήσεις για τη συνέχιση της δε δόθηκαν ποτέ και εδώ και 2 μήνες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αναλάβει να βρει (;) έναν νέο πρόεδρο! Από τη στιγμή που οι μέτοχοι ενοχλήθηκαν από την παραίτηση Πατέρα και δε θέλουν να συνεχίσουν στο πολυμετοχικό σχήμα, το τελευταίο έμεινε με δύο μετόχους πλέον. Τον Βαρδινογιάννη και τον Γιαννακόπουλο. Όπως και να χει παραμένει πολυμετοχικό το σχήμα και αυτοί που καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά είναι οι κ.κ. Γιαννακόπουλος και Βαρδινογιάννης.

Αντίθετα όμως όχι μόνο δεν τρέχει το θέμα προέδρου, αλλά δύο μήνες τώρα η ομάδα είναι ακέφαλη. Δεν δέχεται κανείς από τους δύο να αναλάβει, λεφτά δεν είναι σίγουρο πως θα μπούνε καθώς η ΠΑΕ χρεώθηκε πριν λίγες μέρες δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς και ψάχνουνε πρόεδρο κοινής αποδοχής. Δηλαδή αναγνωρίζουν με λίγα λόγια πως οι δύο τους δεν θα είναι πρόεδροι κοινής αποδοχής;

2 σχόλια:

  1. xaxaxaax ta spaei h glastra!!!

    praaaaaaasinoula skooooooooooteinoula!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γυρίζει μπούμερανγκ το πρωτοσέλιδο της Κίτρινης από τις 18/5!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή