Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"Υπέρ της Μπενφίκα η οικονομική κρίση στην Ελλάδα"


Ο τίτλος της ανάρτησης είναι ο επίλογος του άρθρου στην Πορτογαλική εφημερίδα "Record" στο εκτενές ρεπορτάζ της επικείμενης μεταγραφής του Σεμπάστιαν Λέτο από τον Παναθηναϊκό στη Μπενφίκα.


Η επίσης πορτογαλική "Α Bola" σημειώνει με σημερινό της άρθρο πως ο νούμερο ένα στόχος των Πορτογάλων για να καλύψουν επάξια το κενό του Ντι Μαρία είναι ο 23άχρονος Αργεντινός σταρ των Πρασίνων.


Σύμφωνα με τα Πορτογαλικά Μέσα, η Μπενφίκα δε θα δώσει πάνω από 7 εκ. ευρώ για τον Λέτο ενώ οι Πορτογάλοι αισιοδοξούν καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα υποχρεώσει τους Συλλόγους να κάνουν σημαντικές περικοπές".

2 σχόλια:

  1. OΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eisai ston panathinaiko kai ekei tha mhneis!!!!ston pao kai parte to xampari koumanto kanoun akoma pateras kai vgeno!!!an autoi den thelhsoun na fugoun, tha milhsoun me opoion paikth theloun kai eite tha mhnei eite tha fugei!!!!!!!!!tziger tlka poia hmeromhnia poulas re 'aderfe'?prin 'h meta thn xronia pou mas erxetai???aaa...nai,tha s pei o vardhs ti na kaneis pali!!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή